האם ניתוח ?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• האם ניתוח ?
    רונית
    16/07/2008

רציתי לדעת האם אתם מטפלים גם במצב של אדנומיוזיס , אני נשואה + 5 אחרי ניתוח קיסרי , וקשירת חצוצורות . סובלת מאוד מכאבים באזור האגן , ודימומים שמלווים אותי כמעט כל החודש , רציתי לדעת אם תוכל ליעץ לי מה לעשות , והאם אתה מטפל בזה . אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתוח ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

רונית
    17/07/2008

למה לא עונים לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באגן ודמם לא סדיר

ד''ר בעז שיזף
    20/07/2008

רונית שלום

המצב שאת מתארת, יכול אמנם להיות קשור לאדנומיוזיס (אני מבין משאלתך שקראת ואת יודעת על מצב זה), אך בהחלט זוהי אינה האבחנה המבדלת היחידה.
    חסרים בשאלתך פרטים נוספים כגון גיל, עברך המיילדותי-גינקולוגי, מצב בריאות כללי וכו'. כמו כן לא כתבת אם עברת דגימה של רירית הרחם או אם טופלת בטיפול כלשהו בעבר.

ניתן כמובן לפרט כאן ונשתדל לענות, אך נראה לי שעדיף לפנות לרופא נשים לבדיקה והשגת אבחנה מדוייקת. בתום אלה ניתן יהיה להתוות טיפול ראוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו