שלום ושאלה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלום ושאלה
    איילת
    12/08/2008

שלום, אני סובלת מצניחה קלה של השלפוחית או הרחם. הצניחה כנראה קלה לדברי הרופא היות ולא כל רופא איבחן אותה. וחלק אמרו שאין צניחה כלל. הדבר מציק לי ומדכא אותי. ובעקיר מבלבל. מה שהכי חשוב לי לדעת זה: 1. איך מאבחנים צניחה? הרי בבדיקה הרופא אומר "ללחוץ כמו לקקי" (סליחה על התאור) ואז מה קורה שם? מה אמור לקרות שם על מנת להראות לו שיש צניחה או לא??? האם תוכל להדריך אותי מעט? אם אכניס אצבע לנרתיק ואלחץ..? מה אמרו להיות המצב אם יש או אין צנחיה? איפה אמורים להיות האברים בזמן צניחה? האם לאישה שאין צניחה הרחם והשלפוחית אמורים להשאר באותו מקום למרות שהיא לוחצת...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ושאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילת

ד''ר דוד יוחאי
    13/08/2008

שלום
    דבר ראשון אם ישנם רופאים שלא אבחנו ואחרים כן , המשמעות שאם יש ,אז זה מינימלי ,כך שאין לך מה לדאוג בכלל. כעקרון כאשר את לוחצת , אם ישנה צניחה , וכמובן תלוי בחומרתה, את יכולה להרגיש מין בליטה, אם את לא מרגישה אזי המצב קל ביותר. אני ממליץ שתפני לגיניקולוג המומחה ברצפת האגן - כזו התמחותי- שיבדוק אותך בדיקה גינקולוגית פשוטה ויאבחן אחת ולתמיד את הבעיה אם בכלל היא קיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגיש או לראות?

איילת
    14/08/2008

תודה כפי שכבר ציינתי כאשר אני מכניסה אצבע לתוך הנרתיק אני יכולה להרגיש שם משהו. וכתבת לי למטה שכשמכניסים אצבע אפשר לפעמים להרגיש שם משהו לפעמים בלי קשר לצניחה. זה מבלבל, בנוסף הייתי כבר אצל כמה רופאים וכנראה וזה די גבולי. אם אני מכניסה אצבע לנרתיק ומרגישה משהו - זה משהו שאישה בראיה לא תרגיש? בחורה שאין לה צניחה ומכניסה אצבע לנרתיק - לא אמורה להרגיש שם כלום בעצם? אודה לך בבקשה אם תפרט לי קצת לעמוק. כבר הייתי אצל רופאים ואני מתכננת ללכת בעתיד. אך גרגע אני אמא לתאומים קטקנטנים וגם עובדת משרה מלאה כך שלא מתאפשר לי. בבקשה אם תוכל קצת יותר לפרט. בבקשה. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילת

ד''ר דוד יוחאי
    14/08/2008

שלום
    אני מבין את מצוקתך אך היא מיותרת לחלוטין. לפי כל מה שאת כותבת אין לך בעצם כלום. לדעתי תבדקי ע"י הרופא שכבר אמרתי ואין לי ספק שהוא ירגיע אותך בזה שאין לך כלום. בנתיים אני ממליץ על פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• >ודה, אבל רק הסבר קטנטן

איילת
    14/08/2008

בבקשה ממך אני במינה שאינך יכול לענות פה במסגרת הפורום יותר מדיי. אני רק מבקשת להבין איך בודקים את הצניחה. מדוע הרופא אומר ללחוץ כלפי מטה בעצם? אם תוכל להסביר לי מה יהיה ההבדל בין בחורה שיש לה צניחה לבין בחורה שאין לה צניחה כאשר שתיהן יילחצו כלפי מטה? האם בחורה בלי צניחה לא אמורה להרגיש כלום כאשר היא לוחצת בעצם? הרחם לא אמור לזוז כאשר לוחצים? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו