מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אל ד"ר דוד יוחאי ובועז שיזף, מיואשתטלי21/08/2008
..! שלום, שמי טלי אני בת 21.. שלום שמי טלי, בת20. כבר מזה חודשיים הנני סובלת מרצון עז להשתין בעיקר בלילות, שהנני מתרוקנת לגמרי.. הדבר הזה מאוד מפריע לאיכות חיי ברמות ש.. יש לי קשיי שינה ואי נוחות עקב זה! במהלך החודשיים האלו עברתי מלא מלא טירטורי בדיקות, וביקורים אצל רופאנשים ורופא משפחה.. תרביות שתן- עשיתי 3 יצאו שליליות אולטרה סאונד (אגן קטן)פעמיים- תקין, רופא המשפחה אמר שזה נשמע כמו פטרייה - עברתי טיפול תרופתי ללא שום הקלה! פעם אחרונה הייתי אצל אורולוג, הוא יכל לקבל אותי במהירות כי הייתי ללא תור, הוא אמר שזה נשמע כ"שלפוחית רגיזה", נתן לי דטרוסיטול, 4 גרם ואם זה לא עוזר לחזור אליו.. התורים מאוד ארוכים( המתנה של חודש +) ואני בינתיים סובלת ומחוסרת אוניים לגמרי!!! התרופה הנ"ל לא מיגרה אצלי ת'בעייה אולי הקלה במעט.. (או שפשוט לא המתנתי יותר מידיי זמן..). הגיוני שהכדורים הללו לאט סייעו?? יש אולי סיבה אחרת צשלפוחית רגיזה שגורמת לבעייה הנ"ל??אולי שתייה מרובה? הרבה קפאיין? דיברתי עם קרובת משפחה על העניין היא אומרת שהבעייה בטח נובעת משתייה מרובה ובשורשה היא פסיכולגית- הגיוני?זה באמת עניין פסיכולגי ? (למרות שמפחיד דעת שהשתגעתי...) יש לציין שהאורולוג לא בדק אותי .. אשמח אם תגיב לי בזמן הקרוב,טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת על הכיתוב הלא ברור בהודעה..
טלי21/08/2008הכוונה שלי שאניני מתרוקנת לגמרי ז"א שאני חשה שבעצם אחרי שאפע"פ שהייתי כרגע בשירותים, יש לי עדיין מעיין שארית שתן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי- מיואשת
ד''ר דוד יוחאי28/08/2008שלום
אין כל סיבה שתהיי מיואשת היות ויש פתרונות לבעיתך. הבעיה לא נראית מורכבת במיוחד. דטרוזיטול הינו טיפול טוב אך יש לנסותו בלי הפסקה לפחות חודשיים. אני ממליץ מאוד שתבדקי ע"י אורוגיניקולוג ואין לי ספק שיעזור לך. אם את באזור הדרום אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)