איך מתחילים שוב....?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים שוב....?
    כרמית
    26/06/2007

שלום רב
    לפני 3 שבועות עברתח אנטריור פוסטריור קולפורפי בשל צניחת שלפוחית קלה ורקטוצלה בינוני.
    3 שבועות אחר, יש לי תחושת מתח נוראית בחייץ הנקביים עם כל יציאה, נבדקתי לפני שבוע , הכל נראה תקין, הלחץ הוא בתפרים הפננימיים בפרינאום, אני מתארת לעצמי ובחיבור לרקטום.
    גם כשאני יושבת ברכב , עדיין רגישות קשה.
    הציעו לי למס"ג את איזור חייץ הנקביים עם שמנים צמחיים בכדי לרכך את הצלקות , אני לא יכולה להתעסק עם האיזור כי רגיש לי.אני רק מטפטפת באיזור את השמן.
    הנרתיק פתוח ל2 אצבעות. כך אמר לי הרופא.
    איך מתחילים ביחסי מין? זה נראה לי טראומתי מאוד וכואב?
    הבנתי שרק אחרי חודש.
    אשמח לתשובותיכם.
    ד"א אני אסמטית ,מאוד מקוררת עכשיו מתעטשת המון ומשתעלת. מה עושים? אני חוששת להרוס הכל? היות ולא היו לי בכלל לווטורים, זה מה שראו בניתוח.ןחיברו לי 2 חוטים לונג אקטינג.
    תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתחילים שוב....?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים שוב

ד''ר דוד יוחאי
    04/07/2007

שלום
    הכאבים שלך נובעים כנראה מהמתח של התפרים, בצקת ,ואולי המטומה באזור. כל הדברים האלו נעלמים מעצמם ואני משוכנע שלאחר מכן לא יכאב. ברגע שלא יכאב תוכלי להתחיל יחסי מין כפי שאת רגילה ללא כל פחד. יתכן שיש מקום לשמון האזור בהתחלה . לא הזכרת את גילך והאם את במנופאוזה או לא, כך שיכול להיות שישנו יובש ללא קשר עם הניתוח וזה גורם נוסף לקשיים . יתכן שאם זה המקרה שלך ,ממליץ על מתן אסטרוגן מקומית לנרתיק זה יכול מאוד לשפר האלסטיות של הנרתיק ולהקל ביחסי המין.
    באשר לשיעול שלך הדבר לא תלוי באף אחד ויש מקום לטיפול להקלת השיעול. בכל מקרה אני לא תושב שזה יכול להרוס הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו