צניחת דפנות הנרתיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת דפנות הנרתיק
    א.ט.
    10/09/2008

היום נבדקתי ע"י גניקולוג בגלל גרוד בנרתיק ונמצא שיש לי פטריה , אך בנוסף התגלה היום אצלי צניחת דפנות הנרתיק זה מה שאמר הרופא ושאל אותי אם לא מפריע לי משהו בנרתיק , אמרתי לו שלא , מה עוד שציין בפניי שהפתרון הוא נתוח. עלי לציין שאני בת 55 שאלתי לרופא המכובד האם חייבים נתוח? והאם אין פתרונות אחרים, ומה הן הבדיקות הנוסופות שאוכל לעשות בכדי להיות בטוחה במאה אחוז שאכן יש אצלי בעיה כזו, בגלל שבעבר היו לי כאבים חזקים בצד הבטן וכירורג אחד קבע שיש לי קרע בבטן בלי בדיקות וכירורג נוסף שלח אותי לצילום והתוצאה היתה שאין לי בקע ומאז ועד היום עברו שנתיים וברוך השם אני בסדר? אז איך אוכל לוודא שאכן אני צריכה נתוח? אודה לך מאוד על תשובתך המהירה כיוון שאני מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת דפנות הנרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת דפנות הנרתיק -א.ט

ד''ר דוד יוחאי
    11/09/2008

שלום
    יתכן שאכן את סובלת מצניחה. מעולם לא ניתחתי אישה בשל צניחה כזו או אחרת אשר לא הפריע לה כלום. הפתרון לצניחה הוא אכן ניתוח, אך זה מאוד תלוי מה היא דרגת הצניחה וכמה זה פוגע באיכות החיים שלך וכמה זה מפריע לך. אם אין כל הפרעה אין צורך בשלב זה בניתוח. חשוב מאוד גם לדעת בדיוק את דרגת הצניחה, והאם מלוות גם בעיות של דליפת שתן במאמץ. במקרים הקלים אפשר להתחיל בפיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן. לסיכום אני ממליץ שתבדקי ע"י גניקולוג המתמה ברצפת האגן, הוא בוודאי יוכל לתת לך תשובות מדויקות לגבי דרגת הצניחה והצורך בניתוח. באזור הדרום אני מתמחה בזה ובכל חלקי הארץ ישנם רופאים העוסקים בזה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו