שאלה לגבי ספסמקס

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ספסמקס
    שאלה על תרופה
    14/10/2008

האורולוג המליץ לי לקחת ספסמקס וראיתי שכתוב שזה יכול לגרום לטשטוש ראייה. זה באמת יכול לקרות בעקבות זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ספסמקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספזמקס

ד''ר דוד יוחאי
    16/10/2008

שלום
    תופעות הלואי עם כל התכשירים החדשים יחסית לטיפול בשלפוחית "רגיזה" הינן נדירות, וזה בעצם יתרונן על התכשירים הישנים. טשטוש הינו תופעת לוואי אפשרית אך נדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.

שאלה על תרופה
    18/10/2008

לקחתי את הספזמקס וזה באמת עזר פלאים. זה לא עשה לי תופעות לוואי בכלל. האורולוג אמר לי לקחת את זה חודש פעם ביום ואחרי חודש לקחת את זה פעמיים ביום. כשאני לוקחת את זה פעם ביום זה עוזר רק לחצי יום. יש לי אפשרות לקחת את התרופה פעמיים ביום לפני שיעבור חודש ואני אקח את זה רק פעם ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תרופה

ד''ר דוד יוחאי
    22/10/2008

שלום!
    אין שום בעיה שתתחילי כבר עכשיו לקחת את התרופה פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו