ניתוח TVT

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• ניתוח TVT
    irit
    14/07/2007

שלום ביום ראשון האחרון עברתי ניתוח TVT לטיפול בבריחת שתן במאמץ. מאז הניתוח אני לא מצליחה להתרוקן. אני מרגישה לחץ בשלפוחית, ונתינת השתן מלווה בכאבים (כאבים עצביים) ובנוסף השתן יורד בזרימה מאוד איטית וקצרה. אני פוחדת לשתות הרבה וכל שעה בערך אני נכנסת לשירותים דבר שהפך לסיוט עבורי. האם הבעיה בניתוח או ששלפוחית השתן שלי צריכה להתרגל לשינוי (לצאת מהטראומה)? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח TVT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח TVT

ד''ר דוד יוחאי
    15/07/2007

שלום
    תופעה של קושי להתרוקן קימת אחרי TVT. היא יותר שכיחה אחרי TVT מאשר TVT-O . אני לא יודע בדיוק איזה סוג של TVT עברת. בכל מקרה הקשיים ומתן השתן באופן לא רציף הינה בעיה שנפטרת ונעלמת עם הזמן. חשוב לבדוק שארית השתן אחרי שאת מתרוקנת. מצד שני ישנה תופעה לא נדירה של הופעת דחיפות ותכיפות במתן שתן שלא היו קיימים לפני הניתוח. לתופעה זו יש צורך בטיפול תרופתי , אני מאד ממליץ שתפני למנתח שלך והוא בודאי יפתור בעיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tvt

irit
    16/07/2007

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TVT

irit
    16/07/2007

אחרי כמה זמן הבעיה אמורה להיפתר??
    אתמול ביקרתי אצל הרופא המנתח והוא הציע לחכות עד יום רביעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח TVT

עדה
    16/07/2007

שלום
    הענין מאוד אינדיוידואלי. כעקרון זה יכול לקחת עד חודש אך חייב להיות שיפור הדרגתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו