מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיזוק השריריםפפי25/11/2008
שלום, אני בת 38 אמא ל-4, מאז הלידה האחרונה לפני כ-7 שנים אני מרגישה כי הנרתיק התרחב מאוד דבר שגורע הנאה מיחסי מין וכן שרירי רצפת האגן שנחלשו מאוד ואני חווה בריחת שתן וקושי להתאפק במתן שתן.אני מאוד רוצה להכנס שוב להריון וחוששת ממה שיהיה בזמן ההריון (הלחץ התוך ביטני) לגבי שליטתי במתן שתן וכן לאחר הלידה שאז השרירים יחלשו עוד יותר ויחסי המין יפגמו אף יותר. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה והמהירה ביותר לחיזוק שרירי רצפת האגן, אציין כי אני די עצלנית בכל הקשור לאימון עצמי של השריר (7 שנים מאז ...) מצפה לתשובה מהירה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שרירים פפי
ד''ר דוד יוחאי26/11/2008שלום
ישנן מספר נקודות שברצוני להתיחס אליהן.
א. לגבי התלונות בנושא השתן. על פניו נראה שאת סובלת משלפוחית רגיזה, וישנו טיפול תרופתי מעולה לבעיה זו. עלייך לפנות לאורוגניקולוג לבדיקה והתאמת הטיפול.
2. לגבי חיזוק שרירי רצפת האגן .התרגול העצמי שמלמדים ביחידות הפיזיוטרפיה יחד עם BIO FEEDBACK הוא לעניות דעתי היעיל ביותר. אין ספק שזה דורש ממך התמדה והשקעה עצמית מסוימת.
3. לגבי התרחבות הנרתיק. עלייך להבדק שוב ע"י אורוגניקולוג , עלמנת להעריך המצב אם ישנה צניחה מסוימת או לא. התיקון של התרחבות הנרתיק ללא צניחה אינו כלול בסל השרותים והעלות הינה עלייך. אני מתעסק בעיקר בזה ואשמח ליעץ לך.
4. אין ספק שהריון נוסף ולידה נוספת עלולים להחמיר המצב. כך שלגבי תקון ניתוחי, אין ספק שיש לדחותו עד לאחר הלידה.
5. לגבי ההנאה ביחסי מין. התחושה שההנאה יורדת בשל התרחבות הנרתיק לא הוכחה בשום מחקר מדעי, ויש מקום גם לבדיקה, גם לביצוע כל הפעולות שציינתי לעי"ל , ואם הבדיקה של אורו גניקולוג תקינה גם לשקול יעוץ סקסולוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' דוד יוחאי
פפי26/11/2008א. תודה על ההתייחסות המהירה ב. כיצד ניתן לצור איתך קשר? ג. אני גרה באזור מודיעין האם אתה מגיע לאיזור? ד. יום נפלא לך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יוחאי- פפי
ד''ר דוד יוחאי01/12/2008שלום
אשמח ליעץ לך.
הנייד שלי 052-6450055
עקרונית אני מקבל נשים בבאר שבע אך ניתן יהיה להפגש באסותא תל-אביב שם אני גם מנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)