מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי שאלה:שאלה על תרופה17/07/2007
אני בת 24 ואני סובלת מבריחת שתן במאמץ. שלחו אותי לעשות בדיקות ועד שאני אקבל את התוצאות של כל הבדיקות. (ייקח לזה המון זמן) אני חייבת למצוא פיתרון לעניין- הרבה פעמים השתן מגיע למכנסיים ואני עם מכנסיים רטובות.
ניסיתי להשתמש בפדים של חברת "פויז" ושל חברת "וניה". זה לא עזר כי הבריחת שתן היא רצינית ולמרות הפדים היא הגיעה למכנסיים. (לדעתי, בשביל בריחת שתן קלה עד בינונית הפדים של שתי החברות מצוינים.)
במה עדיף להשתמש? בחיתולים למבוגרים או בתחתונים סופגים?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה
עדה22/07/2007שלום
הבדיקות לא צריכות לקחת זמן בכלל ואם אבחנו אצלך בריחת שתן במאמץ את צריכה לעבור בהקדם ניתוח תיקון שהינו פשוט והסיכויים לפתור הבעיה גבוהים ביותר. לגבי פדים אזי מה שטוב לך יותר ומגן יותר הוא הרצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום וברכה ושבת שלום..
shlomi25/08/2007אבקש מימך בבקשה ליצור איתי קשר אם תוכלי לגבי כמה נקודות חשובות שיש לציין אדבר איתך במיי"ל אני מחכה לתגובה לילה טוב ותודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול בקשר למה ומי אתה?
שאלה על תרופה25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך:..
shlomi25/08/2007אני בן 22 ויש לי את אותה בעיה ואותה דילמה כמוך בידיוק רציתי מאוד לשוחח איתך על הנושא הזה.. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מאיפה אתה יודע את המייל שלי?
שאלה על תרופה25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג מה המיי"ל שלך אבל אני..
shlomi25/08/2007אתן לך את המיי"ל שלי [email protected] ואני מאוד מחכה לתגובה מימך תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מכתב למייל.
שאלה על תרופה25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה
ד''ר דוד יוחאי26/08/2007שלום
אני ד"ר יוחאי ומתנער מכל התגובות שקבלת. לעצם העינין. ברור אורו- דינמי לקביעת הצורך בטיפול/ניתוח כלשוא אינו לוקח זמן והתשובה ניתנת במקום. אני לא מבין אלו בדיקות עשית שאמורות לקחת כלכך הרבה זמן. חסרים המון פרטים לגבי בעיתך כך שלא ניתן ליעץ לך במדויק , אך באופן כללי לבריחת שתן במאמץ יש פתרון ניתוחי קל ומוצלח מאוד. עד שיקבעו לך אם יש צורך בניתוח אני ממליץ שתפני לטיפול פיזיוטרפי עם ביופידבק. כמובן שיעוץ זה הינו מוגבל ביותר בשל חוסר פרטים משמעותי לקביעת מהיא בעייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)