בריחת שתן?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן?
    מלכה
    10/12/2008

אני בת 64 ,לפני 22 שנה עברתי ניתוח כריתת רחם ושחלה ימנית, בשל מיומה גדולה, (להערכתי השחלה שהוסרה הייתה בריאה לחלוטין). משנת 1990 ועד היום אני נוטלת הורמונים חיצוניים ( בג'ל או מדבקות :אוורל 25 מ"ג.). לאחרונה יש לי בריחת שתן קלה.(ריח שתן ורטיבות.) אני מסוגלת להתאפק אך לא לעצור את מתן השתן באמצע ההשתנה (כפי שהוצע לי לתרגל ).אני מתעמלת בהתעמלות מים , אחת לשבוע בלבד(אם יש קשר?) וגם לאחרונה יש לי עלייה בסוכר. למי עלי לפנות : אורולוג או גניקולג? והאם יש צורך בניתוח או טיפול תרופתי. בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן- מלכה

ד''ר דוד יוחאי
    15/12/2008

שלום
    לפי תאורך את זקוקה לטיפול תרופתי ולא ניתוחי ,ופיזיוטרפיה. כמובן שמה שאני כותב אינו מספיק לחלוטין. עלייך להבדק ע"י אורוגיניקולוג שהינו גניקולוג המתמחה גם בבעיות אורינריות כפי שאת מתלוננת. לאחר שיקח ממך אנמנזה מדויקת ומפורטת ויבדוק אותך ,הוא יוכל להמליץ לך על המשך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יוחאי!

מלכה
    16/12/2008

תודה מקרב לב על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו