תכיפות+דחיפות במתן שתן+טיפות בורחות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• תכיפות+דחיפות במתן שתן+טיפות בורחות
    מירי
    22/12/2008

ד'ר יוחאי חג שמח. אחרי התלבטות רבה אני כאן כדי לשאול ואולי להבין. אני אחרי 3 לידות, 1 קיסרי, בת 32 לידה אחרונה לפני 5 שנים. סובלת שנים מתכיפות+דחיפות במתן שתן+טיפות בורחות לאחר התרוקנות, או אולי זאת רטיבות מהנרתיק?, אולי הבורות ואולי הבושה, לא הביאו אותי עד היום לטיפול במצב, שרק מחריף כל הזמן. גם הבנתי שיש צורך בהפניה מיוחדת כדי להגיע למרפאה בבית החולים וגם שהתורים נכון להיום הם רק בחודש מרץ. בכל מקרה האם תוכל להסביר את התהליך שעלי לעבור? האם הבירור נעשה בבדיקה אחת או שיש צורך בכמה מפגשים? האם ניתן לתת טיפול לבעייתי כבר בביקור הראשון? האם הטיפול יעיל במקרים כשלי? הבנתי שלרוב התרופות יש המון תופעות לוואי לא נעימות! והתרופות היותר טובות יקרות מאוד. האם הטיפול הוא לכל החיים או שכשיש שיפור אפשר להפסיק את התרופה? האם ניתן לקחת את התרופות אם תרופה נוספת שאני מקבלת? אני חשה תסכול מהעניין, אני צעירה ומרגישה שאיכות החיים לא בקרשים. מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכיפות +דחיפות במתן שתן מירי

ד''ר דוד יוחאי
    23/12/2008

שלום מירי
    עלפניו את סובלת משלפוחית רגיזה. בודאי שאת זקוקה לברור ובדיקה. לא הבנתי מאיזה איזור את ולמה התורים כל כך ארוכים. אין כל סיבה להמתין 3 חודשים לתור. בוודאי שישנם טיפולים לבעיתך ,ובד"כ עם הצלחה רבה, בעיקר שילוב של טיפול תרופתי עם פיזיוטרפיה. נכון שלתרופות שבסל הבריאות ישנן תופעות לוואי, אך קימות תרופות אחרות , שחלקן נכנסות לסל החל מה-1.1.09 ולהן אין כמעט או בכלל תופעות לוואי. ממליץ בכל מקרה להיבדק ע"י אורוגניקולוג.
    אשמח לעזור לך. חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו