שלפוחית רגיזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה
    אסתר
    25/12/2008

שלום רב דר' דוד יוחאי יש לי שלפוחית רגיזה הרבה מאד שני ותחושת רטיבות כל הזמן, וגם בריחת טיפות שתן בלי מאמץ. אף פעם לא טופלתי. התקופה האחרונה אני רצה לשירותים בתדירות גבוהה יותר ואם אני לא מתפנה אז יש כאבים בבטן התחתונה. אחרי ההתפנות יש הקלה רבה. יש גם צריבה כל הזמן שאנני יודעת אם היא מהנרתיק. בכל מקרה עשיתי תרבית שתן והיא תקינה ובכל זאת יש צריבה וכאבי בטן תחתונה. האם עלי להמשיך לקחת אנטיביוטיקה שנרשמה לי? לגבי השלפוחית הרגיזה הטיפול שאתם מציעים הוא תרופתי פיזיוטרפיה - האם זה רק משפר את איכות החיים וברגע שמפסיקים לקחת תרופות אז הכל חוזר? האם הבירור כולל בדיקות פולשניות? אני דתייה חרדית !!! ותושבת דימונה לאן עלי לפנות במקרה כזה, האם יש אפשרות להגיע אליך דרך קופת חולים כללית??.הבנתי לפי האתר שאתה מומחה לעניין!!! אנא עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית רגיזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה - אסתר

ד''ר דוד יוחאי
    25/12/2008

שלום
    היות ואת תושבת הדרום ,אין כל בעיה לקבל אותך בסורוקה. במקום להשיב כאן, את מוזמנת לבוא לביקור במרפאות חוץ בביה"ח. אני מקבל שם כל יום ראשון. עלייך להזמין תור למרפאה האורוגיניקולוגית לד"ר יוחאי בטלפון 6400259 . בשלב ראשון את בודאי לא זקוקה לכל בדיקה פולשנית. אשמח לעזור ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו