התקן חדש לטיפול שמרני בצניחת איברים

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• התקן חדש לטיפול שמרני בצניחת איברים
    רחל
    26/12/2008

ראיתי היום יום שישי ה- 25 לדצמבר מודעה בשער האחורי של ידיעות אחרונות המחפש מתנדבות למחקר רפואי, הכולל טיפול שמרני - אני סובלת מזה זמן מצניחת שלפוחית דרגה 2 - האם אתה מכיר את ההתקן ו/או ממליץ לי להתנדב להשתתף במחקר? תודה רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן חדש לטיפול שמרני בצניחה- רחל

ד''ר דוד יוחאי
    28/12/2008

שלום רחל
    אני לא יודע בדיוק במה מדובר, ומי עורך את המחקר.
    בצניחה דרגה שניה בד"כ אין צורך בהתערבות כל שהיא.
    אם יש לך פרטים נוספים אשמח לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקן שמרני חדשני לטיפול בצניחות

ד"ר אילן זיו
    04/02/2009

אני איני מקבל את הדיעה כי צניחת אברים מדרגה 2 אינה מצריכה כל טיפול. הצורך בטיפול מוכתב על ידי האישה עצמה כאשר יש לה תלונות הקשורות בצניחה, ללא כל חשיבות למידתה (כמו תחושת כובד באגן, מלאות בנרתיק, הפרעות בריקון השלפוחית, ועוד תלונות רבות). הבעיה הגדולה הינה מהו הטיפול שיש להציע, ובוודאי שיש להשתדל ולהציע טיפול שמרני בתחילה, ולהציע טיפולים כירורגים רק במקרי צניחה משמעותית או כאשר לא ניתן, מסיבות שונות, לטפל שמרנית. ד"ר אילן זיו - אורוגינקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו