הפרשות אחרי מחזור

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• הפרשות אחרי מחזור
    תמר
    30/12/2008

אני בת 20 ויש לי מחזור כבר הרבה שנים. בחצי שנה האחרונה בשבוע שלאחר המחזור יש לי הפרשות ריריות שקופות עם ריח לא נעים- ללא כאבים וללא צריבה. זה נמשך בערך שבוע-שבוע וחצי ולאחר מכן מפסיק. כאילו המחזור מגרה את זה.. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות אחרי מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות אחרי מחזור אני

ד''ר דוד יוחאי
    30/12/2008

שלום
    מה שאת מתארת הינה הפרשה לדנית לא תקינה. לפי התאור מדובר בדלקת חידקית שבד"כ נדבקים ממנה בעקבות יחסי מין. נדבקים רק פעם אחת, ולא משנה אם לא מקיימים יותר מגע מיני, ההפרשות הללו תופענה לסרוגין כל החיים. הטיפול שאחנו נותנים הוא לאותה פעם ,אבל לאחר זמן מה , שיכול להיות מיד אחרי וסת או אחרי מספר חודשים או מספר שנים שוב יופיעו כל סימני הדלקת , של הפרשה עם ריח וצריבה. עקרונית אין כל סכנה בתופעה הזו אלא שפשוט זה לא נעים ופוגע באיכות החיים. שטיפות אפילו מספר פעמים ביום לא עוזרות כי הוא זה לפתרון הבעיה. גשי בכל פעם שזה מופיע לגניקולוג המטפל בך, והוא כבר יתן לך הטיפול המתאים. זו אינה פטריה.,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו