שלפוחית מרגיזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלפוחית מרגיזה
    יעל
    10/01/2009

שלום דר' דוד יוחאי יש לי שלפוחית מרגיזה. אני עוברת לגור בגללה בשירותים!!!! לא משנה אם אני לא שותה או שותה המון נוזלים כל הזמן אני בשירותים. אין לי בריחת שתן במאמץ אבל תמיד נופלות להן כמה טיפות אחרי שסיימתי להתפנות. אם אני מנסה להתאפק אני מרגישה שבהבטן התחתונה עומדת להתפוצץ ולוחץ גם בבטן העליונה. אני לא פניתי לטיפול עד היום בגלל המבוכה וגם בגלל שהבנתי שצריך לעבור הרבה בדיקות פולשניות וכואבות ושבכלל עד שמתחילים טיפול לוקח המון זמן. . אני בת 35 וזה משבש את כל חיי., והמבוכה לדבר על העניין עוד יותר גדולה. אני רוצה לציין שאני מקבלת טיפול נגד דיכאון ואמרו לי שזה גם יעזור לדחיפות בשתן, אבל זה לא עוזר האם תוכל להקדיש מזמנך היקר ולכתוב לי מה עלי לעבור במידה ואני אגיע אליך, כלומר אילו בדיקות יעשו לי , האם מתחילים טיפול תרופתי כבר אחרי הביקור הראשון. ומהו הטיפול , אם יש כזה לאחת במצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית מרגיזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה -ענת

ד''ר דוד יוחאי
    12/01/2009

שלום
    לפי תאורך את סובלת משלפוחית רגיזה. אם זו רק הבעיה ,אין כל צורך בבדיקות פולשניות וניתן להתאים לך טיפול מיד בביקור הראשון. אם ישנה גם בריחת שתן במאמץ , הברור דורש גם בדיקה יותר פולשנית. אין כל סיבה למבוכה. ישנן נשים רבות הסובלות מכך וטיפול לא קשה יכול לשפר את איכות החיים בצורה משמעותית. אני ממליץ שכן תפני בהקדם למרפאה ע"מ לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלפוחית מרגיזה =-

ענת
    13/01/2009

ד"ר יוחאי תודה רבה על התייחסותך לפנייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו