בריחת שתן רצינית...

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן רצינית...
    עפרי
    15/01/2009

שלום רב! אני בת 30 סובלת מגיל 15 מבריחת שתן. בתחילה זה הופיע בעת מאמץ וב-5 שנים האחרונות לאחר לידת בני המצב החמיר כך שהבריחת שתן מופיעה בעת מאמץ גופני, קפיצות, התעטשות צחוק והתאפקות. לפני כ-4 שנים הייתי במרפאה אירודינמית הרופא אמר שאין פיתרון רק לשים טמפון מיוחד לבריחת שתן. בגלל המצב הפסקתי ללמד חינוך גופני ואירובי, אני נמנעת מריצה וכל היום מסתובבת עם פדים. אני ממש מתוסכלת שהרפואה היום מפותחת ואין לה מה להציע לי אלא להמשיך לסבול... רציתי לשאול אם ידוע לך על טיפול המתאים למצבי. והאם פיזיותרפיה עם משקולות כלולה בסל הבריאות ועד כמה היא יכולה להטיב עם מצבי? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן רצינית...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן רצינית

ד''ר דוד יוחאי
    18/01/2009

שלום
    לא ברורה לי התשובה שקבלת בזמנו מהמרפאה האורוגינקולוגית. האם הדברים נאמרו לאחר בדיקה של ציסטומנומטריה או על פי תלונותייך בלבד. לדעתי עלייך לשוב למרפאה אורוגיניקולוגית לברור.
    אשמח לעזור בעיקר אם אקבל יותר פרטים על כל מה שעברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו