רפיון קירות נרתיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• רפיון קירות נרתיק
    לנה
    15/01/2009

שלום, ילדתי לפני חצי שנה, לידה ראשונה. לידה ארוכה מאוד אך ללא תפרים. שבוע אחרי הלידה התחלתי להרגיש בליטה בקיר האחורי של נרתיק בזמן מתן צואה. לפעמים יש לי תחושה שהנרתיק עומד לצאת... כאילו שיש לי טולפון מפון בתוך הנרתיק.... לפני שבועיים נבדקתי אצל רופא נשים. הוא אומר שזה רק רפיון של קיר קידמי ואחורי של הנרתיק ושעם הזמן זה יעבור. הייתי רוצה לקבל את דעתכם המיקתועית, מה עלי לעשות? גוש בפתח הנרתיק זה כבר נראה לי חמור ולא נראה לי שהזמן יתקן את . עבור שישה חודשים, הפסקתי להניק לפני חודש וגם קיבלתי מחחזורף אז כנראה שהורמון רלקסין כבר לא קשור לזה? חשוב לי לציין כי אני לא סובלת מבריחת שתן וגם איכות יחסי מין לא השתנתה במחינת בעלי. רק אצלי לפעמים יש קצת כאבים. האם אני צריכה להיתעקש לקבל הפניה ליעוץ אצל אורוגניקולוג? האם מותר לי לעשות פעילות ספורטיבית? תודה רבה, אילנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפיון קירות נרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפיון קירות הנרתיק ליה

ד''ר דוד יוחאי
    18/01/2009

שלום
    צניחה מסוימת לאחר לידה ובוודאי לידה ממושכת או מכשירנית היא תופעה לא נדירה. זו הסיבה שגם אין כל צורך להבדק בנושא זה אלא אחרי כחצי שנה. אם התופעה נעלמה אז ברור שאין צורך בהמשך ברור. אם עדיין יש אותן תלונות אזי יש מקום לברור מעמיק. בכל מקרה אני ממליץ שתעשי פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן ותבדקי ע"י גניקולוג המתמחה ברצפת האגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו