דליפת שתן בזמן אלרגיה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן בזמן אלרגיה
    ענת
    26/07/2007

בת 40 אחרי 4 לידות (שנה וחצי אחרי הלידה האחרונה) , יש לי דליפת שתן בזמן של התקפות אלרגיה - התעטשויות חזקות ברצף או שיעול ברצף , וכשהאלרגיה מתמשכת זמן ארוך הדליפה היא לא של מס' טיפות אלא אני מגיעה למצב של הרטבת הבגדים . בשיעול/התעטשות רגילים בד"כ אין דליפת שתן. כמו כן כשאני עומדת הרבה או מתאמצת פיזית יש לי תחושה של כבדות וכאבים בנרתיק ולעיתים הרגשה כמו לפני לידה של לחץ מבפנים כאילו יש לי כדור בנרתיק. האם יש צורך לבדוק או שזה מצב נורמלי בגילי ולאחר מס' לידות?
    שאלה נוספת - אני שוקלת ניתוח אסתטי של מתיחת בטן האם ניתן לשלב עם הרמת רצפת האגן במידה ויש לכך צורך רפואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפת שתן בזמן אלרגיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן בזמן אלרגיה

ד''ר דוד יוחאי
    26/07/2007

שלום
    התאור שלך מתאים לבריחת שתן במאמץ, אמנם במאמץ קשה יותר אך עדיין זו האבחנה. לבעיה זו יש פתרון ניתוחי מקובל ולאחרונה ישנה תרופה בשם ינטרב היכולה אולי לעזור לך. יתכן גם שפזיוטרפיה לחזוק שרירי רצפת האגן וביופידבק יכולים לעזור. באשרלתחושתך לגוש בנרתיק , יתכן מאוד שמדובר בצניחה שהפתרון הינו ניתוחי. לאניתן לשלב ניתוח אסטטי עם ניתוח לדני אך מאידך תקון בריחת השתן מתבצע יחד עם תקון הצניחה.
    אשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו