צניחה של דפנות הנרתיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחה של דפנות הנרתיק
    קמליה
    28/01/2009

הנהלת הפורום שלום, אני בת 35 אחרי 3 הריונות שהסתיימו בארבע לידות טבעיות (האחרונה - תאומים). ההריונות והלידות "עשו שמות" בנרתיקי, והאבחון של רופא הנשים היה שיש לי צניחה של דפנות הנרתיק: הן הדופן הגובלת עם שלפוחית השתן והן הדופן הגובלת עם פי הטבעת. מדבריו הבנתי שיש אפשרות לפיזיוטרפיה משקמת, אבל התוצאות תהיינה חלקיות. כמו כן אפשרות לניתוח. ברצוני לדעת: 1. עד כמה פיזיוטורפיה באמת יעילה? 2. אנא המליצו לי על אורוגניקולוג מומחה, המבצע ניתוחים מסוג זה ומקבל באזור המרכז. תודה וכל טוב קמליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחה של דפנות הנרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחה של דפנות הנרתיק

ד''ר בעז שיזף
    30/01/2009

קמליה שלום

לא ציינת בשאלתך ממה את סובלת בעקבות צניחת דפנות הנרתיק. עצם הצניחה (אם אינה מפריעה לך) אינה מחייבת טיפול דרסטי ובהחלט מומלץ להתחיל בטיפול שמרני כגון פיזיוטרפיה.
    אם קיימות תלונות כגון כאב, אי נוחות, הפרעה בקיום יחסי מין או קשיים בהטלת שתן או צואה - יש לשקול טיפול ניתוחי באם נכשל הטיפול השמרני.
    איננו נוהגים להמליץ על שמות ספציפיים בפורום, אך בררי בקופת החולים שלך או אצל רופא הנשים המטפל מיהם המטפלים המומלצים באיזור מגורייך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו