צריבות בשתן- ממש כבר נואשת

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צריבות בשתן- ממש כבר נואשת
    רעות
    31/01/2009

שלום, אני כבר 8 חודשים סובלת מצריבת הולכות ונשנות בשתן. בתחילה חשבתי שזה קשור לקיום יחסי מין, אז טופלתי בסדורל ואנטיביוטיקה. כבר אז הטיפול לא עזר, עשו לי מס בדיקות שתן ואף פעם לא מצאו כלום. מאז אני עד היום סובלת, זה קורה לי במתן שתן בבוקר, או לאחר קיום יחסי מין או ללא שום קשר. כשאני מרגישה בצריבה, אז אני ממש מנוטרלת ועניין זה ממש משבש לי את השגרה היומית. אני בנוסף מרגישה אי אפשרות לשלוט על השתן, ואני פשוט שמה תחבושת עד שזה עובר. הרופאה האחרונה שביקרתי אצלה נתנה לי לקחת כדור אחרי קיום יחסים למשך חודשים אך כפי שאמרתי זה לא עוזר. האם יש עוד משהו לעשות בנידון? האם אני סובלת מעניין אחר שטרם עלו עליו? מודה לכם מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן

ד''ר בעז שיזף
    03/02/2009

רעות שלום

ברור כי בעייתך אינה פשוטה, שכן כבר נבדקת ואף טופלת לל אבחנה וללא שיפור.
    בדיקתך תצטרך להגדיר בראש ובראשונה שתי נקודות:
    1. האם מקור התלונות הוא בדרכי השתן או בפות (עריה?)
    2. אם מקור התלונה בפות - האם מדובר בהפרעה זיהומית או בבעייה אחרת

מכל מקום אין אפשרות לאבחן בעייה כזו לפי התיאור בלבד.
    אנא פני למרפאה המתמחית במחלות ערייה ולדן באיור מגורייך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבות חלשות בשתן 3 חודשים

ציפי
    01/04/2009

יש לי צריבות בשתן כבר 3 חודשים. דלקת שהיתה טופלה באנטיביוטיקה והושגה תרבית שלילית. הצריבות הן גם בעת מתן שתן וגם בלי קשר למתן שתן. רמת הצריבה בינונית עד נמוכה, כך שאני מתפקדת רגיל כל הזמן. בבדיקת CT הודגם הידרונפרוזיס קל באורטר הפרוקסימלי בשופכן ימין. לא נמצאו אבנים בכליות ובמערכת השתן בכלל, גם בבדיקת US וגם ב- CT. אני מופנית לציסטוסקופיה, וגם ממתינה לתשובה של שתן שמסרתי לציטולוגיה. למה צורב לי? האם הבעיה שלי מוכרת? איך אני פותרת? אודה על תגובה, ציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבות חלשות ציפי

ד''ר דוד יוחאי
    01/04/2009

שלום
    עלייך להשלים את הברור האורולוגי בשלמותו, ואם הבעיה לא תיפתר יש לפנות גם לגניקולוג. יתכן שהצריבות נובעות מדלקת בנרתיק, יתכן מחלת עור כל שהיא כך שהאפשרויות רבות. חשוב לקבל פרטים אנמנסטיים נוספים כגון: האם את משתמשת בתחתוניות, פדים- איזה סוג, טמפונים. האם את מקיימת יחסי מין עם קונדום. האם את לובשת תחתונים רק מכותנה או לא. כל הברור הזה חשוב ויכול להיות מאוד רלוונטי לתלונותייך, לכן גשי לגניקולוג ,אך את גם חיבת להשלים הברור האורולוגי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו