מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבות בשתן- ממש כבר נואשתרעות31/01/2009
שלום, אני כבר 8 חודשים סובלת מצריבת הולכות ונשנות בשתן. בתחילה חשבתי שזה קשור לקיום יחסי מין, אז טופלתי בסדורל ואנטיביוטיקה. כבר אז הטיפול לא עזר, עשו לי מס בדיקות שתן ואף פעם לא מצאו כלום. מאז אני עד היום סובלת, זה קורה לי במתן שתן בבוקר, או לאחר קיום יחסי מין או ללא שום קשר. כשאני מרגישה בצריבה, אז אני ממש מנוטרלת ועניין זה ממש משבש לי את השגרה היומית. אני בנוסף מרגישה אי אפשרות לשלוט על השתן, ואני פשוט שמה תחבושת עד שזה עובר. הרופאה האחרונה שביקרתי אצלה נתנה לי לקחת כדור אחרי קיום יחסים למשך חודשים אך כפי שאמרתי זה לא עוזר. האם יש עוד משהו לעשות בנידון? האם אני סובלת מעניין אחר שטרם עלו עליו? מודה לכם מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד''ר בעז שיזף03/02/2009רעות שלום
ברור כי בעייתך אינה פשוטה, שכן כבר נבדקת ואף טופלת לל אבחנה וללא שיפור.
בדיקתך תצטרך להגדיר בראש ובראשונה שתי נקודות:
1. האם מקור התלונות הוא בדרכי השתן או בפות (עריה?)
2. אם מקור התלונה בפות - האם מדובר בהפרעה זיהומית או בבעייה אחרת
מכל מקום אין אפשרות לאבחן בעייה כזו לפי התיאור בלבד.
אנא פני למרפאה המתמחית במחלות ערייה ולדן באיור מגורייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבות חלשות בשתן 3 חודשים
ציפי01/04/2009יש לי צריבות בשתן כבר 3 חודשים. דלקת שהיתה טופלה באנטיביוטיקה והושגה תרבית שלילית. הצריבות הן גם בעת מתן שתן וגם בלי קשר למתן שתן. רמת הצריבה בינונית עד נמוכה, כך שאני מתפקדת רגיל כל הזמן. בבדיקת CT הודגם הידרונפרוזיס קל באורטר הפרוקסימלי בשופכן ימין. לא נמצאו אבנים בכליות ובמערכת השתן בכלל, גם בבדיקת US וגם ב- CT. אני מופנית לציסטוסקופיה, וגם ממתינה לתשובה של שתן שמסרתי לציטולוגיה. למה צורב לי? האם הבעיה שלי מוכרת? איך אני פותרת? אודה על תגובה, ציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבות חלשות ציפי
ד''ר דוד יוחאי01/04/2009שלום
עלייך להשלים את הברור האורולוגי בשלמותו, ואם הבעיה לא תיפתר יש לפנות גם לגניקולוג. יתכן שהצריבות נובעות מדלקת בנרתיק, יתכן מחלת עור כל שהיא כך שהאפשרויות רבות. חשוב לקבל פרטים אנמנסטיים נוספים כגון: האם את משתמשת בתחתוניות, פדים- איזה סוג, טמפונים. האם את מקיימת יחסי מין עם קונדום. האם את לובשת תחתונים רק מכותנה או לא. כל הברור הזה חשוב ויכול להיות מאוד רלוונטי לתלונותייך, לכן גשי לגניקולוג ,אך את גם חיבת להשלים הברור האורולוגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)