שלפוחית רגיזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה
    ענת
    10/02/2009

שלום ד"ר יוחאי, אני בת 22, סובלת כבר 4 שנים משלפוחית רגיזה, שהתפתחה כנראה מחיידק שתפסתי בטירונות. ביומיום אני הולכת לשירותים בערך 10-15 פעמים. יש ימים שהמצב בסדר (הגעתי למצב שאני מנסה לשתות פחות) ויש ימים שאני רצה לשירותים כל שעה. לפני שנתיים טופלתי ע"י אורולוג ששלח אותי למספר בדיקות- אולטראסאונד כליות ושלפוחית (תקינה) ועוד בדיקה שאיננה זוכרת את שמה (שמחדירים מים לשלפוחית עד שהיא מתמלאה), שבה אובחן אצלי קושי בהתרוקנות. לקחתי ספזמקס במשך חודש (רק בשבועות שלפני הפסיכומטרי, כי היה לי חשוב לא לצאת באמצע המבחן). קשה לי להגיד אם הכדורים עזרו באופן משמעותי. הרופא אמר שאין לי שום בעיה פיזית ושזו בעיה נפשית (מתוך לחץ) מכיוון שאני לא קמה לשירותים בלילה. אני מתחילה ללמוד בשנה הבאה וחשוב לי לפתור את הבעיה. האם כדאי לי לנסות שוב ספזמקס או טיפול אחר? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית רגיזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה ענת

ד''ר דוד יוחאי
    11/02/2009

שלום ענת
    עלפניו נראה שאכן את סובלת משלפוחית רגיזה. אם כל הסימפטומים מופיעים כאשר בודאות אין לך דלקת בדרכי השתן , אני מציע לך לקחת TAB. VESICARE 5 MG פעם ביום לפני שאת הולכת לישון. אם יהיה שיפור חלקי ,ניתן יהיה להעלות במינון ובמספר הפעמים. ממליץ שאם את מהדרום תבואי אלי ליעוץ ואם לא ,תפני לאורוגניקולוג- זהוא גניקולוג המתמחה בבעיות אלו ,שישלים הברור וימליץ לך על הטיפול. דרך אגב תרופה זו נכנסה לסל התרופות בינואר השנה , כך שהמחיר מאוד ירד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו