מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צניחת שלפוחית השתןשוש15/02/2009
בבדיקה אצל אורוגניקולוג נמצא כי יש לי צניחת שלפוחית השתן בדרגה 2. בזמן שאני בשירותים מרגישה בליטה מוזרה.לעיתים לחץ בבטן התחתונה וכאבי גב-תחתון. יש לי תור לבדיקה אורודינמית בקרוב. שאלתי היא:האם ניתן לעשות טיפול מונע שישפר את המצב או יתקן אותו לגמרי או שגורלי הוא במוקדם או במאוחר-ניתוח? קראתי על ביופידבק ועל שיטת פאולה וגם על טיפול אוסטיאופטיה. מה דעתך על כל אלה והאם התמדה מלאה באחד מהטיפולים האלה או אף בכולם יכולה להציל אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת שלפוחית שתן שוש
ד''ר דוד יוחאי16/02/2009שלום
דרגה 2 היא דרגה בינונית ,אך בד"כ כל שיטות הטיפול שציינת לא משפרות המצב בצורה שניתן יהיה להימנע בעתיד מניתוח, מה שכן זה יכול לעזור בהאטה של ההדרדרות, כך שזה כו חשוב לבצע כל האימונים הללו. לגבי ניתוח ישנם גורמים רבים הנלקחים בחשבון בהחלטה לניתוח כגון: עד כמה זה מפריע ופוגע באיכות החיים, תכניות הילודה העתידייות, גיל, סוג עבודה. והאם ישנה מעורבות של בריחת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת
שוש16/02/2009אני מבינה,אם כך,שהמצב בלתי הפיך ושבעתיד אאלץ לנתח.מה הזמן הממוצע שעובר בין צניחה מדרגה 2 למצב של ניתוח?ממה עלי להמנע כדי שהמצב לא יחמיר? אני הולכת הרבה מאד בפארק ואוהבת ספורט.האם זה עלול להזיק והאם בזמן ההליכה עלי לעשות תרגילים מיוחדים לחיזוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
ד''ר דוד יוחאי17/02/2009שלום
לא ניתן לדעת משך הזמן העובר בין דרגה לדרגה. הדבר תלוי בגורמים רבים וזה אינדיוידואלי לכל אשה. עלייך להמנע ממאמצים המפעילים שרירי הבטן, הרמת משאות כבדים, עצירות. חשוב שתתרגלי את שרירי רצפת האגן 3 פעמים ביום כל פעם כרבע שעה, כמובן שאת יכולה לעשות זאת גם בהליכה. בהצל1חה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)