כאבי בטן תחתונה וגב

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה וגב
    דליה
    24/02/2009

שלום רב, אני בת 36 בריאה בדרך כלל, הריון אחד תקין לפני 16 שנה מאז אי פוריות. לפני חמישה חודשים הריון שהסתיים בשבוע 9 עקב אי דופק. בחודשיים האחרונים תחושה לא טובה בבטן התחתונה, דקירות פתאומיות, דחיפות במתן שתן אך לא היסטרי. לאחרונה החלו גם כאבי גב תחתון, מין כאבים חדים כמו דקירות או זרם חשמלי. עליי לציין כי יש לי בריחת שתן בזמן התעטשות בלבד. אני מאוד חוששת, עשיתי גם בדיקת שתן שיצא לי תקינה. (סבלתי גם מדלקות חוזרות בשתן). מה זה יכול להיות? ממה נובעים הכאבים בבטן התחתונה כדקירות וגם בגב התחתון בצדדים? האם יש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה וגב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה דליה

ד''ר דוד יוחאי
    24/02/2009

שלום
    על מנת לאבחן ממה נובעים כאבי הבטן את חייבת להבדק תחילה ע"י גניקולוג ובהמשך גם רופאים אחרים, כמו אורולוג אורטופד וגסטרואנטרולוג, אך כל זה לפי הממצאים בבדיקה ולפי התלונות. לא ניתן לעשות אבחנה ללא בדיקה. בקשר לבריחת השתן בשיעול ,ישנו פיתרון, בד"כ ניתוחי , אך עלייך להבדק תחילה ע"י אורוגניקולוג. לדעתי אין לך מה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו