אי שליטה בסוגרים לאחר לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אי שליטה בסוגרים לאחר לידה
    הילה מאירי
    28/03/2009

שלום
    אני כשבוע לאחר לידה ראשונה. הלידה היתה קשה ביותר, והסתיימה בוואקום שלא הצליח ובמלקחיים שהוציאו בסופו של דבר את התינוק.
    יש לי תפרים רבים באיזור הנרתיק והחיץ, רובם פנימיים (כך אמרה לי הרופאה), אך כמה מהם גם חיצוניים.
    בשעת עשיית צואה, אני מרגישה שאינני יכולה להתאפק בכלל בכלל, ואני חייבת עכשיו!!! ללכת לשירותים. כאשר ניסיתי להתאפק אפילו 10 שניות, הצואה כבר ברחה החוצה. כאשר אני יושבת בשירותים ומנסה לכווץ את השריר הטבעתי, אינני יכולה לעשות זאת, וגם לא מספר דקות לאחר נתינת הצרכים. רק לאחר מספר דקות, אני מסוגלת לכווץ שוב את שריר הרקטום בכדי להתאמן ולחזק אותו. אין לי בעיה כזו בכלל בכל הנוגע למתן שתן. רק צואה.
    האם עשיתי משהו לא נכון בלידה?
    מה אני יכולה לעשות עכשיו בכדי לתקן את מה שקרה?
    האם זה הפיך?
    האם זה עניין של שבוע עד שיחזרו השרירים לתפקד?
    אודה על תשובתכם, בא לי פשוט לבכות, ולא בגלל ההורמונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישליטה בסוגרים- הילה מאירי

ד''ר דוד יוחאי
    29/03/2009

שלום
    לא ניתן לקבוע מה הבעיה כל כך מעט זמן לאחר הלידה. ממליץ שתמתיני עוד מספר שבועות ואם הבעיה תמשיך, ממליץ שתפני לכירורג פרוקטולוג. הבעיה יכולה להיות פגיעה בספינטר של פי הטבעת. אך שוב זה מוקדם מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו