בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    ריקי י.
    09/08/2007

מגיל צעיר אני סובלת מבריחת שתן בזמן הצטטנות ושיעול.

אני כיום בת 40 ואחרי לידת בני המצב החמיר גם בצחוק לבריחת שתן וכעת אני עם דלקת ראות וצריכה לשים טיטולים למבוגרים כי עדיין בורח לי שתן מאז שהצטננתי. אני מנסה תרגילי שיטת פאולה לחיזוק השרירים אך כניראה שלא מספיק תמיד לאחר הצינון ז היה עובר לי.

אציין שלאחרונה גם סבלתי מדרכי השתן כרגע מטופלת בזינט ורולן היום מסיימת טיפול של 10 ימים ועדין הבריחת שתן נמשכת (אציין שבעקבות האנט יש לי גם לעיתים קרובות גרד למטה ).

רציתי לדעת האם זה יתכן שיעבור ויסתדר בקרוב? או שמא עלי לעבור ניתוח מה לעשות זה מאד מציק כולל הפחדים שזה לא יעבור והעלויות הכספיות של הטיטולים.

מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה, המון תודה (ההריון היה כבר לפני 3 שנים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן

ד''ר דוד יוחאי
    12/08/2007

שלום
    את כנראה סובלת מבריחת שתן במאמץ. עד כה הפתרון היה ניתוחי בלבד. זהוא ניתוח יחסית פשוט עם התאוששות מהירה. לאחרונה נכנסה לשוק תרופה שעדיין אינה בסל בשםYANTREVE ויתכן שתוכל לעזור לך. ממליץ שתבדקי בהקדם אצל אורוגינקולוג. אין ספק שימצא הפתרון למצוקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו