דליפת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן
    צעירה ודולפת
    09/04/2009

אני בת 30, עם הסטוריה ארוכת שנים של דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן. אני לא נכנסת לכל ההסטרויה הארכוה הזאת (שגם לה לא מצאתי מזור), אלא לדלקת האחרונה. לפני כ-4חודשים הייתה לי דלקת שהייתה החריפה ביותר מעולם, בהמלכה סבלתי כאבים עזים גם בכליה הימנית.
    מאז שעברה הדלקת והסתיים הטיפול האנטיביוטי עברו כחודשיים, אבל הגוף שלי לא מצליח לחוזר לעצמו. כבר 4 חודשים (מאז שהתחילה הדלקת) יש לי דליפת שתן בשיעולים והתעטשויות - ממש מזעזע.
    אני בחורה צעירה ולא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות לי.
    אני לא יודעת איך יוצאים מזה ומה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שטרם ילדתי

צעירה ודולפת
    09/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות בשתן ודליפת שתן

ד''ר בעז שיזף
    09/04/2009

דולפת יקרה שלום !
    דליפת שתן בשיעול ועיטוש הן אפייניות לאי נקיטת שתן במאמץ. נדיר שדלקות חוזרו בדרכי השתן ייגרמו לבריחת שתן במאמץ לאחר שהדלקת חלפה, אולם בעת קיומה של דלקת זוהי תלונה נפוצה.
    מתיאורך נראה לי שלא מדובר בבריחת שתן במאמץ קבועה כסיבוך של דלקת אלא שעדיין לא חלפה לחלוטין הדלקת (או הדלקות).
    לדעתי יש להשלים קודם כל טיפול בבעיית הדלקות החוזרות (קרוב לודאי שדרוש גם טיפול מונע) לפני שפונים לטפל באי נקיטת שתן באופן רציני.
    לא מזיק להתחיל אימון של שרירי רצפת האגן (פיזיוטרפיה) אך לא הייתי ממליץ על טיפול נוסף לפני שרואים מספר תרביות שתן תקינות במשך מספר שבועות לפחות - כהועחה שאינך סובלת מדלקת כרונית

בהצלחה ולהשתמע אם הנך ממשיכה לסבול גם לאחר חלוף הדלקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו