אודם וצריבה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אודם וצריבה
    זיוה
    18/05/2009

אני בת 50 .סובלת מיובש בנרתיק .מחזור מתחיל להשתבש ויש גלי חום. . סובלת מאדמומיות בפתח הנרתיק, צריבה במתן שתן, בלי תכיפות .שתן כללית ותרבית שליליים.יש לי גם אודם וצריבה באזור פי הטבעת. אני סובלת מדליפת שתן במאמץ וכן אחרי שאני נותנת שתן .נשאר עדיין זרם קטן מסויים של שתן שממשיך לרדת.במשטח נרתיק יצא גרדנלה ואוראופלזמה וטופל בנרות דלצין.אין הפרשות מנרתיק.שאלתי ,האם יובש בנרתיק והשמוש בפדים גורם לאודם וצריבה כפי שתארתי?אם לא,מה עושים ? באיזה כיוון מחפשים?כיצד להקל על הבעיה? הרבה תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודם וצריבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם וצריבה זיוה

ד''ר דוד יוחאי
    24/05/2009

שלום
    הצגת מספר בעיות שלדעתי אינן קשורות אחת לשניה. בנושא השתן, יש בהחלט אפשרות לעזור לך. עלייך לפנות לאורוגניקולוג שיבדוק אותך, אך לפי מה שכתבת נראה לי שתצטרכי הן טיפול תרופתי והן ניתוחי.
    לגבי האדמומיות הצריבה והיובש בנרתיק: אם זה הופיע רק בזמן שהיתה לך הפרשה פטולוגית , הרי שקבלת הטיפול המתאים וכל פעם שתופיע הפרשה עם ריח וצריבה בשתן תצטרכי לקבל טיפול דומה. אם ישנו יובש ללא קשר להפרשה פטלוגית, יתכן וזו תוצאה של חוסר הורמונלי,ושאת נכנסת לגיל המעבר. ישנו טיפול הורמונלי מקומי או סיסטמי. עלייך להבדק ולהוועץ ברופא הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו