צניחת שלפוחית השתן/רחם

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת שלפוחית השתן/רחם
    שרון
    04/06/2009

שלום, אני בת 29.5 הייתי בהריון ראשון ובחודש רביעי עברתי גרידה, לפני חצי שנה. מאז הבטן לא ירדה ועדיין נפוחה כמו בהריון ויש לי תכיפות במתן השתן, ותחושה שהבטן נפוחה וכואבת.פניתי לרופא ואין לי דלקת בשתן או הצטברות נוזלים בא"ס. קראתי קצת בפורום אני חושבת אולי על כיוון של צניחת שלפוחית השתן או הרחם האם זה הגיוני אחרי הריון אחד שהסתיים בחודש רביעי?איך אני בודקת את זה? יש סימנים שלבד אני יכולה לבדוק? וכמובן- האם אני יכולה להרות ללא כל בעיה עכשיו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת שלפוחית השתן/רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאות האם בגרידה ובהיסטרוסקופ

שרון
    04/06/2009

להוצאת שארית יכול להיות שפגעו בשופכה או בצינור של השלפוחית? אני אובדת עצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ד''ר דוד יוחאי
    07/06/2009

שלום
    את לא סובלת משום צניחה. לשקט הנפשי שלך תבדקי ע"י הגיניקולוג שלך. לפי תאורך לא היתה כל פגיעה בך. אל תדאגי לגבי העתיד. לא נראה שישנה איזו שהיא בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו