צניחת איברי האגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת איברי האגן
    חנה
    09/06/2009

שלום רב,
    אודה לכם על סיועכם בהתאם לתיאור להלן
    זה זמן אני חשה בליטה בנרתיק, לעיתים חלק מן המעי יוצא מפי הטבעת , במגע ניתן לחוש גוש באזור פי הטבעת מצידו הימני, דחיפות וקשיים ביציאות בליווי דימומים, לעיתים בריחת שתן , איבוד משקל משמעותי (30 ק"ג) גזים בלתי נשלטים וכאבי בטן על רקע זה. ובכלל אי נעימות יום יומית.
    אני בת 55 ובתהליך הפסקת המחזור כולל גלי חום (בעיקר בלילות) וכד'. כמו כן אימי ז"ל סבלה מבעיה זו שתוקנה ע"י ניתוח.
    תודה ובברכה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת איברי האגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת אברי האגן חנה

ד''ר דוד יוחאי
    16/06/2009

שלום
    מתאורך לא הבנתי אם הצניחה הינה של דפנות הנרתיק או הצניחה היא דרך פי הטבעת. בכל אופן, צניחה דרך פי הטבעת מטופלת ע"י כירורג שהינו פרוקטולוג. צניחת דפנות הנרתיק ובריחת שתן מטופלות על ידנו האורוגניקולוגים המתמחים ברצפת האגן. אני מאוד ממליץ לך בשלב ראשון לפנות לרופא הנשים שלך שקודם כל יאבחן מהיכן הצניחה ויפנה אותך בהתאם לפרוקטולוג או אורוגניקולוג או אפילו לשניהם במידה והבעיה מערבת את שתי המערכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו