בריחת שתן וצואה עקב מצב נפשי

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן וצואה עקב מצב נפשי
    רוחמה
    16/06/2009

שלום
    לפני מספר חודשים עברתי תקיפה מילולית אשר בעקבותיה יש לי איבוד זיכרון לטווח ארוך, חולשה בפלג גוף ימין-אני נעזרת בהליכון לתנועה, דיכאון, פחדים ומזה שחודשיים בריחת שתן ולפעמים גם צואה, זה קורה לכול אורך היום והלילה, אני עם טיטולים. עברתי שיקום כחודש כדי לחזור קצת לתפקוד וכיום אני בבית.
    האם מצב נפשי יכול לגרום למצב של אי הרגשה כשיש שתן? אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים במשך היום בוהה ורואה את הדמות שתקפה אותי וכל הזמן שומעת באוזניים את כל מה שקה בתקיפה..
    אני מטופלת שלושה חודשים בציפרלקס 10 מ"ג שלא עוזרים כל כך ואני אמורה לחזור לפסיכיטרית שמטפלת בי עם דיווח מה מצבי, לא סיפרתי על ברחת שתן כי התביישתי אבל עתה אני אספר
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן וצואה עקב מצב נפשי רוחמה

ד''ר דוד יוחאי
    17/06/2009

שלום
    בהחלט מצב נפשי יכול לגרום לכל התופעות שציינת. אני ממליץ שכאשר תהיי במצב רגיל ומאוזנת ,אז לבדוק את כל הנושא במידה ותלונותייך ימשכו. לדעתי ישנו סיכוי גדול שהתופעות תעלמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו