צניחת שלפוחית השתן דרגה +2

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת שלפוחית השתן דרגה +2
    מיכל
    22/06/2009

ד"ר נכבד!!
    אחרי זיהומים חוזרים ונשנים של דרכי השתן אובחנתי כסובלת מצניחת השלפוחית בדרגה הנ"ל. מאד הייתי רוצה להימנע מניתוח ולתקן את המצב בעזרת פיזיותרפיה לרצפת האגן. הבנתי שבמצבי העניין כמעט בלתי אפשרי.
    ברצוני לשאול כיצד תיתכן צניחה בדרגה כזו ללא בריחת שתן? זה נראה לי אבסורד שצניחה משמעותית כל כך לא תלווה בדליפה משמעותית או קימה בלילה לשירותים או חוסר יכולת להתאפק. האם לאור כל אלה ייתכן כי פיזיותרפיה כן תעזור לי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת שלפוחית השתן דרגה +2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת שלפוחית השתן דרגה 2 מיכל

ד''ר דוד יוחאי
    24/06/2009

שלום
    צניחה דרגה 2 איננה דרגה חמורה כל כך. פיזיוטרפיה לא תעזור במקרה זה אך זה עשוי לעקב הדרדרות ולמנוע בריחת שתן. לא לתלות הרבה תקוות. תיתכן מאוד צניחה כזו או אחרת ללא תלונות בדרכי השתן, כמו שתיתכן בריחת שתן או דחיפו וכו" ללא כל צניחה. לדעתי בדרגה זו של צניחה אם זה לא מפריע לך ולא פוגע באיכות החיים שלך , ניתן לדחות ההתערבות הכירורגית שלדעתי זמנה כן יגיע בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו