מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד מביך:(מאוד מודאגת!30/06/2009
אני בחורה בת 19..ואני רושמת הודעה זו לאחר שהשארתי הודעה בפורום גאסטרו והד"ר הפנה את הכיוון לכאן..הוא אמר היתכן בעייה ברצפת האגן?
זאת תלונתי:
יש לי שאלה לבעייה שמאוד מטרידה אותי ואני מאוד מתביישת לספר אותה לכן אני רושמת הודעה זו...
אני בת 19 וכה 4 שנים אני נעזרת בכל יציאה שלי באצבעות (מגרה את ההאזור שתצא הצואה ובנוסף מוציאה בעזרת האצבעות)
הגעתי למצב שאני לא מסוגלת להוציא צואה ללא עזרתם..
זה נורא מפחיד אותי ואני נגעלת מזה מאוד !!
רציתי לדעת מה ההשלכות של מעשה כה מוזר ומהם דרכי הפיתרון (בבקשה תשתדלו לא להפנות אותי לרופא כי יש לי פחד עמוק לדבר על הנושא )
יש לציין שאני מרגישה מין רפיון בנרתיק..כיאלו הכל פתוח שם..
אני מאוד מובכת ולחוצה מהמצב...
מה התיאור מעיד???
מה אני יכולה לעשות ,זה נהפך להרגל...וכאשר אני מנסה ללא אצבעות אני לוחצת ומרגישה "פתיחה" רק בנרתיק.. ושם הכל סגור..
לפני שהתחלתי לעשות את המעשה המביך הכל היה בסדר מהבחינה הזאת!!
בבקשה תעזרו לי!
מאיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
מאוד מודאגת!30/06/2009יש לציין שיש לי שתן פעמיים רבות..והפרשות שקופות..אני מרגישה רטיבות בנרתיק כל הזמן ותחושה לא נוחה.. של אוויר.
יכול להיות שהמעשה המביך שעשיתי במשך תקופה ארוכה,הרס לי את רצפת האגן?
הגעתי למצב שהנרתיק "פתוח" מאוד והרקטום סגור ורק בעזרת אצבעות וישיבה ממושכת אני יכולה להוציא...(כנראה שהרגלתי את הגוף?לפני זה לא היו לי בעיות מסוג זה!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודאגג -מיה
ד''ר דוד יוחאי30/06/2009שלום
מאוד מאוד נדיר שתהיה בעיה של צניחה בנרתיק בחומרה כזו , ובגיל כזה. כמובן שאת חייבת לעבור בדיקה גינקולוגית, אך הסיכוי שהבעיה שם שואף לאפס. ממה שכתבת נראה לי אם אני מבין נכון, שהתחלת עם האצבעות לא בגלל שלט יצא צואה אלא מסיבות אחרות, וכעת את כבר לא יכולה להוציא צואה באופן רגיל. אם אכן זה נכון הבעיה מורכבת יותר ויש לפנות לטיפולים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
מאוד מודאגת!30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
מאוד מודאגת!30/06/2009לאיזה טיפולים?לאן לפנות?מה לעשות?להפסיק כליל את המעשה המביך ולחכות שאולי יצא..ויסתדר לבד?למרות ש2 ימים הפסקתי ולא מצליחה!
אז אין לי בעיה ברצפת אגן ?זה לא קשור לנרתיק??לא יכולה להיות פגיעה בגלל מעשה זה?
גניקולוגית בדקה אותי לפני חצי שנה ולא אמרה מהומה על רצפת אגן...(פניתי בנושא אחר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודאגת
ד''ר דוד יוחאי02/07/2009שלום
אישית אין לי בעיה לחשוף כאן את מחשבותי . יתכן שהן מוטעות בשל הנתונים שספקת ברמזים בלבד. לדעתי, את מתכוונת שאוננת עם האצבעות בפי הטבעת ורק בדרך זו כנראה הגעת לסיפוק. כך לפחות היה בהתחלה, וכעת את כבר לא מצליחה להשתחרר. דבר ראשון וחד משמעי ,אפילו מבלי לבדוק אותך, אין לך כל פגיעה בנרתיק או באגן או ברצפת האגן. הכיוון הטיפולי הוא לעניות דעתי ע"י פסיכולוג. אין כאן בעיה אנטומית, מכנית או פגיעה כל שהיא הדורשת התערבות כירורגית. אני מראש מתנצל אם טעיתי במסכנותי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)