תרופות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• תרופות
    אורטל
    18/07/2009

יש לי בריחת שתן בדחיפות (לפי הבדיקות) ניסיתי נורביטרופן, לא רק שלא עזר זה גרם לתופעות לוואי, אחר- כך ניסיתי ספזמקס, זה עזר אבל לא כמו שקיוויתי ואז האורולוג העביר אותי לוזיקייר. תרופה כנראה חדשה שגם עשתה לי יותר גרוע. האם תמצא בסופו של דבר תרופה שתעזור או שכל החיים יעבירו אותי מתרופה לתרופה בטענה שזה בגלל העודף משקל (מה שמתברר כלא נכון כי ירדתי במשקל ירידה רצינית והבעיה החריפה)?
    וסליחה על הפסימיות מראש, האם יש אנשים שמגיעים לפתרון של הבעיה הזאת (ואני כמובן לא מתכוונת לפתרון של חיתול)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות אורטל

ד''ר דוד יוחאי
    20/07/2009

שלום
    לפני שמתחילים בטיפול ישנה חשיבות רבה לאבחנה מדויקת, היות שטיפול בבעיה אחת לא עוזר לאבחנה אחרת. אם ישנה רק דחיפות זו שאלה אם אכן מדובר בשלפוחית רגיזה. קימות עוד מספר תרופות לטיפול בשלפוחית רגיזה אך אם עד היום לא היה כל שיפור עם מה שקבלת יש לחשוב על בעיה אחרת. יתכן גם שלא נטלת הטיפול למספיק זמן. בכל מקרה הטיפול ככל שיהיה טוב אינו מעלים הבעיה לחלוטין אך משפר המצב בצורה משמעותית. לסיכום: חסרים לי המון פרטים לאבחן את בעיתך לכן אני מאוד ממליץ שתפני לאורוגניקולוג שיאבחן ואני משוכנע שימצא פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורטל
    20/07/2009

את הספזמקס לקחתי כמה חודשים טובים אם לא כמעט חצי שנה. את הוזיקייר אני לוקחת חצי חודש. אני נותנת לתרופה הזאת חודש ואם לא יהיה שיפור אני אחזור לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו