מקרודנטין ודלקת בשתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• מקרודנטין ודלקת בשתן
    טליה
    23/07/2009

שלום רב,
    אני סובלת מדלקות רובות וחיידקים מידי פעם. קיבלתי הרבה אומפללוקס, אחרי כן קיבתי חיידק חדש, קיבלתי שוב אנטיביוטיקה עשיתי תרבית ויצא תקין, שמחתי כל כך, קיבלתי מחזור אחרי יומיים היה למחזור ריח דגים אחרי כמה שעות היתחילו כאבים עזים בנתן השתן, קיבלתי היום מיקרודנטין 100 מ"ג 3 פעמים ביום.
    אני לא מצליחה להיתפטר מהדלקות שמתפתחות ככל ניראה מהנרתיק ועולות לשלפוחית..הסיבובים האלה כבר 4 שנים.
    שאלתי אם המחזור הוא ריח של דגים דהיינו יש לי דלקת בנרתיק, האם המיקרודנטין יכול לטפל בנרתיק או שהכדור לא יתאים ל2 הדברים יחד, דהיינו דלקת בשלפוחית השתן והנרתיק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרודנטין ודלקת בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרודנטין ודלקת בשתן ליה

ד''ר דוד יוחאי
    24/07/2009

שלום
    מקרודנטין איננו הטיפול בדלקת חידקית בנרתיק המתבטאת בריח דגים, ואחת התופעות היא גם תחושה כמו בדלקת בדרכי השתן כמו צריבה וכאב. הטיפול המומלץ הינו ZIDOVAL GEL לנרתיק משך 5 ימים או DALACIN -טבליות לנרתיק ,אחת ביום משך 3 ימים או טבליות לנרתיק של FLAGYL. אני מאד ממליץ לפני שאת לוקחת טיפול להבדק בזמן הדלקת ע"י רופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדלקת חיידקית בנרתיק רצוי להשתמש

יפית
    25/07/2009

בנורמפלור. טבליות ויטמין C וגינאליות ששומרות על הפלורה הטבעית ועוזרות הרבה יותר מאגיסטן (לי לפחות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו