דלקות חוזרות וטיפול מונע

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות וטיפול מונע
    טליה
    27/07/2009

שלום רב,
    קודם תרשו לי להודות לכם על תשובותיכם שמאוד חשובות לי, סוף סוף אני מבינה שדלקת חיידקית בנרתיק עושה לי מתקפת על השלפוחית, ולפעמים זה רק דומה לדלקת בשלפוחית השתן, בעיקרון ברגע שאני מרגישה בכאבים עזים בניסיוני להטיל טיפת שתן אני מייד מתחילה באנטיביוטיקה, הבעייה שלי שהכל מתחיל מהנרתיק, כמו שציינתי עם ריח דגים, קיבלתי גם דלצין 3 נירות ורופא המשפחה רשם לי בכל זאת מיקרודנטין, אני נאלצת לגמור את הטיפול בין אם זה שייך לשתן או לנרתיק, כרגע פניתי לרופאת נשים מתוך פניקה שלא יחזור לי שוב הצריבה והדלקת בנרתי'ק וקיבלתי תרופה בשם CLOTRIMAZOLE 500 מג טיפול פעמיים בשבוע למשך חודש ואגיסטן וגינלי, למניעה....אני חוששת שהרגישות שלי באגן ובשתן נוצרה מכל החיידקים והאנטיביוטיקה משום שבריחות השתן נהיו יותר חזקות.
    קראתי מאמרים בנושא דלקות חוזרות ונישנות של דלקות בנרתיק ושמעתי שיש תרופה פרוביוטית לתוך הוגינה ישירות..האם זאת לא תרופה יותר יעילה ממה שקיבלתי?
    האם אוכל לשקם את השלפוחית מכל הטרואומה הזאת? חיידקים ודלקות במשך 4 שנים במתקפות לסרוגין.
    תודה על תשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות וטיפול מונע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליה

ד''ר דוד יוחאי
    28/07/2009

שלום
    התרופה הפרוביוטית אינה תרופה לפתרון הבעיה. זה משפר את החומציות של הנרתיק ועל ידי זה מקטין את הארעות ההתקפים. אין ספק שזה יכול לעזור אבל בוודאי שלא יפתור את בעיתך. אני לא חושב שכל מה שעברת ושעדיין עוברת פגעו פגיעה בלתי הפיכה בשלפוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו