אחרי טיפול בנרות במהלך האנטיביוטיקה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול בנרות במהלך האנטיביוטיקה
    טליה
    30/07/2009

שלום רב, עדיין ממשיכה במיקרודנטין יש לי עוד כשלושה ימים לסיים וקיבלתי את הנרות דיאלצין עדיין יש צריבה קבועה במקום אלא שהפעם אינה מלווה בריח של דגים, הפעם שלפוחית השתן לא מעורבת בכאב , האם ייתכן כי הצריבה נוצרה כתוצאה מהאנטיביוטיקה או שמה הטיפול לא נכון???
    לצערי הרופאה שלי יצאה עד לתחילת אוגוסט לפגרה אם כי קיבלתי כמות של נירות אגיסטן לחודש אחרי האנטיביוטיקה, האם לסיים את האנטיביוטקה ואז לעשות תרבית שתן או שעלי לחפש רופא נשים????
    אני לקחתי את הנרות במהלך לקיחת האנטיביוטיקה, אני מקווה שלא הייתה טעות בשילוב 2 התרופות[.שילוב של רופא כללי ורופאת נשים].
    אודה לך על תשובתך, אני מרגישה שאני לא מקבלת את הטיפול הנכון.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול -ליה

ד''ר דוד יוחאי
    03/08/2009

שלום
    קשה מאוד ליעץ לך במיוחד ,ללא בדיקתך. ישנן הפרשות מסוגים שונים וכמובן טיפולים שונים לחלוטין. במהלך כל ההתכתבות אני מרגיש בלבול די גדול. יתכן שכרגע מה שאת מרגישה זו פטריה, ויש לטפל בטיפול אנטי פטריטי. זה שונה לחלוטין מהפרשה עם ריח שאז הטיפול הינו אנטיביוטי. אני בטוח שלא גרמת לעצמך כל נזק, אך ממליץ לך מאוד לפנות לגניקולוג אחר למרות שרופא הנשים שלך לא נמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו