דליפת שתן ואורודינמיקה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן ואורודינמיקה
    זוקי
    13/08/2009

אני בת 50 . בריאה בדרך כלל. פרט לתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת ובעבר cin2-3 עברתי קוניזציה והכל תקין בבקורות. מזה כמה שנים סובלת מדליפת שתן במאמץ ,ולאחר התרוקנות ישנה שארית שתן שדולפת לי..בשנה האחרונה סובלת מעצירות ,שמתבטאת בקושי בהתרוקנות ותחושה של חוסר התרוקנות מלאה לאחר מתן צואה ,וכן ישנו כאב באזור הרקטום ופעם אחת היתה דליפה של מעט צואה..בוצעה בי קולונוסקופיה ויצאה תקינה .היום בוצעה בי בדיקת אורודינמיקה היתה כואבת מאוד ,והרופא אמר ,שמשהו הפריע לו להכניס את הצינור, שכנראה אצטרך לעשות ציסטטוסקופיה ושאקבל תשובה בעוד 10 ימים על בדיקת האורודינמיקה .ושאין לי צניחה משמעותית באיברי האגן פרט לצניחה קלה של הדופן האחורי של הנרתיק. שאלתי- מה הסיבות שיכולות לגרום לקושי בהכנסת הצינור לשלפוחית ???אשמח מאוד לעזרתך!!מה דעתך בכלל על מה שתארתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפת שתן ואורודינמיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן ואורודינמיקה זוקי

ד''ר דוד יוחאי
    17/08/2009

שלום
    יתכן וישנה מחיצה דקה בצינורית השתן או הצרות של הצינורית או פשוט היה קושי והרופא לא רצה לגרום לדמום או סבל.
    אישית, אני חושב שניתן לותר על הבדיקה במקרים כמו שלך, ולעבור ישר לטיפול שהינו ניתוח לא מסובך כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו