אורודינמיקה ומנומטריה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אורודינמיקה ומנומטריה
    זוקי
    27/09/2009

אני בת 50 בריאה בדרך כלל. סובלת בשנה האחרונהמעצירות,שמתבטאת בקושי בהתרוקנות ותחושה של חוסר התרוקנות לאחר עשיית הצרכים וכאב לעיתים ברקטום ופעם אחת היתה לי דליפה קטנה של צואה לא רצונית . אני סובלת מרקטוצלה .בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית תקינה .בדי קת המונומטריה הראתה:לחץ בסיסי תקין,לחץ יזום בספינקטר אנלי נמוך, RAIR הופק,תחושה ראשונה ברקטום לבלון נמוכה,הופק אניזמוס .

בבדיקת אורודינמיקה שעשה לי הגניקולוג אין לי צניחה של איברי האגן פרט לרקטוצלה האורודינמיקה לא תקינה יש דליפת שתן במאמץ ובהתעטשות ולאחר הריקון נשאר עוד שתן שדולף חשד להצרות בשופכה מועמדת לציסטוסקופיה האם יש משהו שקושר בין כל הבעיות אשמח לעזרתך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורודינמיקה ומנומטריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוקי

ד''ר דוד יוחאי
    29/09/2009

שלום
    נראה שאת סובלת מרפיון שרירי רצפת האגן. לא בהכרח ישנו תמיד קשר בין 2 המצבים שתארת, אך במקרה שלך נראה לי שכן. ישנו מקום לתיקון ניתוחי תוך שילוב אורוגניקולוג ופרוקטולוג. כמובן שזה תלוי בחומרה של התלונות ובפגיעה באיכות חייך.
    בהצלחה וגמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו