בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    תקוה מועלם
    29/09/2009

יש לי בעייה של בריחת שתן זאת אומרת אני יכולה לא לעשות שתן מספר שעות ופתאום יש לי צורך בשתן ואז בדרך לשרותים כבר מתחיל לרדת לי שתן במהירות ואני לא יכולה לעצור את השתן.
    אנייכולה לעשות שתן בבית וכעבור רבע שעה פתאום יש צורך בשתן אני לא מספיקה להוריד את המכנסים וכבר יורד, איזה בושות יש לי מכנסיים ותחתונים בכל מקום באוטו, בעבודה , ולפעמים אני לקחת גם בתיק שיהיה .
    אני מטופלת בכדורים ולא תמיד זה עוזר
    האם יש טיפול לבעיה הזאת אני בת 52

תודה

תקוה מועלם
    בכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן תקווה מועלם

ד''ר דוד יוחאי
    01/10/2009

שלום
    על פי תלונותייך נראה שאת סובלת משלפוחית רגיזה. הטיפול הוא תרופתי. קימים סוגים רבים של תרופות שחלקן הגדול נכנסו לסל. אם תרופה מסוימת לא עוזרת מספיק ישנה אפשרות להעלות המינון או להחליף התרופה. בהחלט קיים טיפול היכול לשפר משמעותית את איכות חייך.
    כמובן שכל זאת הינו בהשערה שזו בעייתך ולא בעיה אחרת. לצורך אבחנה מדויקת וטיפול בהתאם ,ממליץ מאוד שתפני לאורוגניקולוג שאין לי ספק יוכל לעזור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו