כריתת רחם

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כריתת רחם
    ניצן
    24/10/2009

שלום.........אני ניצן ואני בת 16 ורציתי לשאול מה המינימום של גיל שאפשר לעבור כריתת רחם?
    המחזור מאמלל אותי ואני לא רוצה ילדים ואני סופית על זה. אני מוכנה לחתום על זה, העיקר לכרות את הרחם!! בכל סכום שיתבקש. בגיל 18 אפשר לעבור כריתת רחם? אני לא מעוניינת בכדורים / כל מיני דרכים להרגיע את הכאבים או לסמם את עצמי, אני פשוט רוצה לכרות את הרחם! לא להרגיש אותו אני שונאת אותו וגם לא בא לי ילדים. האם זה אפשרי ?????????
    תענו לי בבקשה
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת רחם ניצן

ד''ר דוד יוחאי
    26/10/2009

שלום לך ניצן
    אני מאוד מבין את הסבל הנוראי שלך, אך זה לא הגיוני ולא מתקבל על הדעת לכרות את הרחם בגיל כל כך צעיר ומסיבה זו. זה בכלל לא חשוב אם את קטינה או לא, וכמה את מוכנה לשלם, זה פשוט לא מתקבל על הדעת ואני לא מאמין שימצא רופא שיענה לבקשתך. אני מאוד מציע לך שתפגשי עם גניקולוג המודע היטב ומטפל בבעיות של כאבים במחזור, וכן הייתי מאוד ממליץ שתפגשי גם פסיכולוג וכן תשלבי גם טיפולים אלטרנטיבים על מנת להקל במקסימום את סבלך ועלמנת שתשכחי מכריתת רחם.
    המון הצלחה ואהיה תמיד מוכן לעזור בכל דרך אפשרית.
    ד"ר יוחאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו