בריחת שתן בזמן מאמץ

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן בזמן מאמץ
    ג
    12/11/2009

שלום אני רק בת 17 ובחודשים האחרונים שי לי בריחת שתן דיי רצינית בזמן צחוק עד שהמכנס רטוב ואין מה לעשות.
    לפי מה שאני יודעת זה קורה לרוב לנשים מבוגרות ולנשים אחרי לידה.
    אני בריאה לגמרי, אין לי משקל עודף, אם כבר אני בתת משקל (שלא מעורר שום בעיה) האם זאת יכולה להיות הבעיה?
    רציתי לדעת מה אפשר לעשות חוץ מללכת לרופא ממוחה ולמה זה קורה בכלל
    עד כמה זה נדיר לבנות בגילי?
    והאם יש פודים או תרופות לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן בזמן מאמץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן בזמן מאמץ

ד''ר דוד יוחאי
    15/11/2009

שלום
    אכן התופעה נדירה בגילך. אם זה קרה בזמן דלקת בדרכי השתן , זו לא בעיה , אני מניח שזה יחלוף, אם לא , והתופעה חוזרת על עצמה , בשלב זה אני ממליץ על בדיקת אורוגיניקולוג, ואורולוג, וביצוע פיזיוטרפיה לשרירי האגן. אם כל זה לא יעזור אז כנראה שאת מאותם מקרים בודדים הסובלות בגיל זה ותצטרכי לעשות מה שהאורוגניקולוג ימליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת דרכי שתן?

ג
    16/11/2009

האמת שאני לא בטוחה מה זה... אולי אני סובלת מזה ולא היה לי מושג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת דרכי שתן

ד''ר דוד יוחאי
    16/11/2009

שלום
    זה לא כל כך חשוב מה היה. כרגע ,במקרה של תלונות כל שהן , דבר ראשון תבצעי בדיקת שתן לתרבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו