דטרוזיטול

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דטרוזיטול
    האם זה נכון ש
    04/12/2009

האורולוג שלי נתן לי את התרופה דטרוזיטול לניסיוןאני לוקחת 4 מיליגרם פעם ביום. בבוקר ובצהריים זה עוזר לי פלאים ובערב חוזרת לי הבעיה (בדרך- כלל לפני התרופה הבעיה העיקרית הייתה בשעות היום)
    האם אפשר לקחת את הדטרוזיטול פעמיים ביום, זאת אומרת 8 מיליגרם?
    כל- כך קיוויצי שבשעות היום תיפטר הבעיה ועד שזה כבר קורה אז זה חוזר בערב או בליילה. יש לזה סוף מתישהוא או שכל החיים שלי אני אעבור מתרופה לתרופה בניסיון לפתור את הבעיה כי מבחינתי הגיעו מים עד נפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דטרוזיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוהה מתי הסוף

ד''ר דוד יוחאי
    07/12/2009

שלום
    כל הטיפולים לשלפוחית רגיזה הם כרוניים ובד"כ אם מפסיקים הטיפול הבעיה חוזרת. ניתן לרדת במינון לפי השיפור. בד"כ אני נותן כדור לפני השינה וכדור לאחר ארוחת בוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי,

האם זה נכון ש
    07/12/2009

האם הכוונה לכדור של 4 מיליגרם בבוקר וארבע מיליגרם בערב (זאת אומרת 8 מיליגרם ביום) או כדור של 2 מיליגרם בערב וכדור של 2 מיליגרם ביום (ביחד 4 מיליגרם)
    עוד לא מצאתי את הטיפול המתאים ביותר כך שאין איזשהוא מצב שנפסק. בינתיים הדטרוזיטול עזר לי הכי הרבה מהתרופות אז אולי מזה תגיע הישועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

ד''ר דוד יוחאי
    09/12/2009

שלום
    בד"כ 4 מ"ג בלילה הינה מנה מספיקה. ניתן לקחת במידת הצורך 8 מ"ג בוקר לילה לפני שינה. ישנו כיום כדור של אותה חברה, בשם TOVIAZ המכיל 8 מ"ג ונילקח פעם ביום ל]פני השינה. הכדור אינו עדיין בסל ולכן הוא יקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו