בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    רינת
    29/09/2007

שלום לך
    אני בת 29 אחרי שתי לידות , לידה שנייה הייתה לפני 8 חודשים. אתמול הלכתי לגניקולוג לכמה בדיקות :
    1. שלא קיבלתי מחזור מחפני חודשיים- אין הריון
    2. בריחת שתן
    3. בעיית שיער יתר
    עכשיו כבדק אותי מצא שיש לי דלקת בנרתיק למרות שאני לא הרגשתי כלום - נתן לי לזה תרופה .
    וגם כתב במכתב - כללי :פות תקין הפרשה נרתיק-בקטריאל וגינוזיס.
    צואר תקין רחם רגיל רירית עבה -שחלה ימנית עם ציסטה פשוטה 4 ס"מ שמאלית תקינה
    מה משמעות כל זה והאם יש לזה טיפול.
    בקשר לבריחת השתן מדובר שהרבה פעמים כשאני משתעלת או עושה כושר גופני כמו קפיצות על מדרגות בורח לי שתן הוא הפנה אותי לרופא מטפל-אורולוגיה
    מה רופא זה צריך לבדוק והאם הוא מבצע את הבדיוקת כמו הגינקולוג הכוונה בדיקה מלמטה וגם שמתי לב שאתה מדבר על ניתוח האם תמיד בריחת שתן מחייבת ניתוח או שישנן שעוברות לבד
    תודה ואשמח לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן

ד''ר דוד יוחאי
    30/09/2007

שלום
    לגבי הבקטריאל וגינוזיס- אני מניח שהרופא התרשם מהפרשה לא תקינה עם ריח ולכן נתן לך טיפול. כמובן שבלי לבדוק אותך לא ניתן להתיחס במדויק לאבחנתו.
    לגבי הציסטה - בד"כ זו ציסטה פונקציונלית . הייתי נותן לך 3 חודשי טיפול בגלולות למניעת הריון ומבצע U/S מיד לאחר הוסת בתום שלושת חודשי הטיפול ע"מ לראות אם הציסטה עדיין קיימת.
    לגבי בריחת השתן- לפי תאורך ניראה שמדובר אכן בבריחת שתן במאמץ. כמובן שיש להשלים האנמנזה ובדיקה ע"י אורוגיניקולוג ( גניקולוג שמתמחה בבעיות רצפת האגן ובעיות בריחת שתן באשה) מבצע ברור אורודינמי ואם צריך -ונראה שכן את זקוקה לזה לבצע ניתוח שאינו מסובך -TVT . יש לציין שישנה תרופה חדשה מאוד לבעיה זו בשם YANTREVE שעוזרת במקרים מסוימים ללא צורך בניתוח והיות ואני מניח שאת רוצה עוד הריונות הייתי ממליץ לנסות התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו