שלום

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלום
    אפרת
    07/01/2010

בת 28 אני עושה טיפולי פריון הפריה חוץ ואין לי ולבעלי בעיה מוסברת אולי הרירית הרחם מגיעה ל6-7 מ"מ לא יותר . הרופאים לא רואים בזה בעיה הם נותנים לי תמיכה קרינון+אסטרופם .עשיתי צילום הסטרוסקופיה לבדוק שהרירית לא נדבקת לרחם הכל היה תקין ועדיין אין הריון . אני שותההרבה מאוד חם 12 כוסות ו יותר מים עם נענע כפית סוכר .יש לי שתן בתדירות גבוה אבל לאחר השתן אני יוצאת מהשירותים ומרגישה שעדיין לא סיימתי וחוזרת שוב לשירותים . או לפעמיים לאחר השתן אחרי 15-20דקות יש לי שוב שתן כאילו לא עשיתי כלל יש לציין שקצת קר לי אני ישר בשירותים אפילו כל 10-15 דקות אני הולכת לישון עם גרביים אם אין לי גרביים (בחורף) אני כל כמה דקות בשירותים ולא ישנה טוב. האם זה מעייד על בעיית פוריות או משהו אחר? בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפרת

ד''ר דוד יוחאי
    10/01/2010

שלום
    לתלונתך אין כל קשר עם פוריות. את סובלת משלפוחית רגיזה וישנו טיפול תרופתי טוב. ממליץ שתפני לאורוגניקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו