לגבי דטרוזיטול

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לגבי דטרוזיטול
    האם זה נכון ש
    31/01/2010

לאחר מעבר בין תרופות רבות כמו: נוביטרופן, ספזמקס ווזיקייר התרופה שכרגע עוזרת לי הכי הרבה לבריחת שתן היא דטרוזיטול. הבעיה שזה עוזר בשעות היום ואז שוב מתחיל לברוח לי בשעות הערב. (כשבלי התרופה הבעיה העיקרית שלי היא בשעות היום.) אני לוקחת 4 מיליגרם. אני הבנתי שלא נהוג לקחת יותר מארבע מיליגרם ליום. אז רציתי לשאול אם לפחות יש טעם לקחת פעמיים ביום שני מיליגרם כדי לחוש שיפור בערב לפחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי דטרוזיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוהה מתי הסוף

ד''ר דוד יוחאי
    01/02/2010

שלום
    ישנה כרגע בשוק תרופה כמו הדטרוזיטול(זה אותה חברה) אבל עם מינון גבוה יותר של 8 מ"ג. שמה TOVIAZ. היא בהחלט טובה, אך איננה בסל התרופות כך שהיא מעט יקרה. בנוסף אם את נותנת שתן פעמים רבות בלילה אני ממליץ על MINIRIN 0.1 זה יכול לעזור לך מאוד. אני ממליץ שתפני לאורוגניקולוג שיתן אחת או שתי התרופות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליילה אין לי בעיה בכלל.

האם זה נכון ש
    01/02/2010

הבעיה היא בשעות אחר הצהריים ובערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוהה מתי הסוף

ד''ר דוד יוחאי
    03/02/2010

שלום
    לפי מה שכתבת בפעם הראשונה , אחת הבעיות היתה בלילה. אם את לא הולכת הרבה בלילה אזי אין צורך במינירין. מספיק ה-TOVIAZ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו