צניחת רחם?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת רחם?
    שגית
    07/02/2010

אני בת 39 אם ל3 ילדים.בשנים האחרונות סבלתי מדליפת שתן כאשר אני קופצת.ולא טיפלתי בכך.אתמול גיליתי במראה בתוך צוואר הרחם בפנים ,רחוק מהפתח,ראיתי בליטה ורודה עם פסיםכשהכנסתי אצבע פנימה גיליתי שאפשר לחוש בכך בכיוון של הבטן. מתוך קריאה באינטרנט ראיתי שיש מצבים שהרחם יוצא מהנרתיק וזה לא המקרה..
    לא מצאתי ממש מידע לגבי המקרה שלי ולכןשאלותיי:
    1. האם זוהי צניחת רחם?או שזה נורמלי?האם ניתן להבחין ברחם-כבליטה ?עד היום לא הבחנתי בך
    2האם פיזיותרפיה לחיזוק האגן תעזור? האם המקרה הפיך?האם בכל מכון יש חיזוק שרירי האגן?
    3. כיצד מתבצעת הפרוצדורה:האם הגניקולוג יכול להפנות אותי לפיזיותרפיה או שהגניקולוג צריך להפנות אותי לאורוגניקולוג ורק אז לפיזיותרפיה?או מספיק לפנות לרופא משפחה?אני במכבי.

מאוד מוטרדת,מקווה לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת רחם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגית

ד''ר דוד יוחאי
    08/02/2010

שלום
    לפי תאורך אין לך כל בעיה ממשית. עלמנת להיות עוד יותר רגועה, ואין כל סיבה שתהיי מוטרדת, אני ממליץ שבשלב ראשון תפני לגניקולוג שלך על מנת שיגיד לך אם בכלל קימת איזו שהיא בעיה שכאמור לא נראית לי רצינית בכלל. בכל מקרה , פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן תמיד טובה ויכולה לשפר בעיות שונות. בד"כ בכל מכון ישנה פיזיוטרפיה לאגן, ואם לא ,אין לי ספק שידריכו אותך לאן לפנות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו