מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תיקון-צניחת נרתיק ולא רחםאורית12/03/2010
לא מדובר על צניחת רחם אלא על הנרתיק. כמוכן אני רוצה לציין שאני בריאה בד"כ , שוקלת 50-52בערך , מתעמלת פילאטיס ומשתדלת לאכול בריא ולא מעשנת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול מטורף כריתה - הרמה עם רשת
קלאודיה14/10/2012שלום רב
הנני בת 47 עם שלושה ילדים , צניחת רחם דרגה -3 , ביקרתי אצל רופא פרטי הוא המליץ על ניתוח רשת ,פרטי בבית חולים.
ומצד שני , רופא אחר בבית החולים הציע לי לכרות את הרחם , ובכך לפתור את הבעיה.
שאלתי היא האם בכריתת רחם , אין צניחה של הנרתיק או יכולות להתגלות בעיות אחרות , עקב כריתת רחם .
והאם הרשת היא דבר שאתם הרופאים ממליצים עליה , שאין היא מכאיבה ביחסי מין , ולא מפריעה באגן .
אני לא יודעת מה לעשות , איכות החיים שלי ירודה ביותר , בהתיחס שאני אדם אקטיבי ופעיל.
אודה לכם אם תכוונו אותי לשאלות הנכונות ולתשובות שיעזרו לי להחליט מה עלי לעשות ?
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול מטורף כריתה - הרמה עם רשת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/10/2012קלאודיה שלום,
כפי שציינת קיימות גישות שונות באשר לתיקון של צניחה של דופנות הנרתיק
הנושא של רשתות בגישה נרתיקית עלה לכותרות לאחרונה בשל סיבוכים אפשריים לאחר ניתוח. כמובן שלכול ניתוח יש סיבוכים אפשריים.
אשמח לזמן אותך לייעוץ על מנת לדון בהרחבה אודות האפשרויות הכירורגיות השונות אשר עומדות בפנייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לדר' לבנשטיין
קלאודיה15/10/2012שלום רב
תודה שענית לי , אין באפשרותי להגיע כל כך רחוק אני מתגוררת באזור המרכז , אני הבנתי מתגובתך שהניתוחים הללו הם לא % 100 , אבל מצד שני זהו הדבר הכי קשה שנתקלתי בו בחיי מבחינה רפואית , זה להוציא את הרחם , אני עצובה וממורמרת , ומרגישה שחרב עלי עולמי.
אני מבקשת בכל לשון של בקשה , לא אכפת גם לשוחח בטלפון , ולשמוע את כל האמת , מפני שיש איזו הסתרה בנוגע לניתוחים הללו.
האם כדאי לי יותר לכרות את הרחם שלי , ולסיים את כל הסבל הזה , או לחלופין משהו אחר , אני פשוט לא יודעת
עוד יומיים יש לי תור בבית החולים ואני צריכה להחליט , האם לקבוע תור להסרת הרחם או משהו אחר .
אני עצובה , ולא מצליחה להגיע להחלטה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שאלותיי דורשות תשובות אמיתיות ?
קלאודיה22/10/2012שלום רב חבל שלא מתיחסים חשבתי שכאן אפשר למצוא אמת כנראה שאף אחד לא מסוגל לאמר באמת שניתוחים מסוג זה כלומר של הרשת , אינם מוצללללללללללחים כלל וכלל. תודה בכל אופן קלאודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
ד''ר דוד יוחאי15/03/2010בהמשך לתשובתי, זה לא משנה כל כך, מה צונח. אין הרבה מה לעשות כעת. ניתן יהיה להתיחס רק לאחר 6-12 חודשים מהלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)