תיקון-צניחת נרתיק ולא רחם

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• תיקון-צניחת נרתיק ולא רחם
    אורית
    12/03/2010

לא מדובר על צניחת רחם אלא על הנרתיק. כמוכן אני רוצה לציין שאני בריאה בד"כ , שוקלת 50-52בערך , מתעמלת פילאטיס ומשתדלת לאכול בריא ולא מעשנת בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון-צניחת נרתיק ולא רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול מטורף כריתה - הרמה עם רשת

קלאודיה
    14/10/2012

שלום רב
    הנני בת 47 עם שלושה ילדים , צניחת רחם דרגה -3 , ביקרתי אצל רופא פרטי הוא המליץ על ניתוח רשת ,פרטי בבית חולים.
    ומצד שני , רופא אחר בבית החולים הציע לי לכרות את הרחם , ובכך לפתור את הבעיה.
    שאלתי היא האם בכריתת רחם , אין צניחה של הנרתיק או יכולות להתגלות בעיות אחרות , עקב כריתת רחם .
    והאם הרשת היא דבר שאתם הרופאים ממליצים עליה , שאין היא מכאיבה ביחסי מין , ולא מפריעה באגן .
    אני לא יודעת מה לעשות , איכות החיים שלי ירודה ביותר , בהתיחס שאני אדם אקטיבי ופעיל.
    אודה לכם אם תכוונו אותי לשאלות הנכונות ולתשובות שיעזרו לי להחליט מה עלי לעשות ?
    תודה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול מטורף כריתה - הרמה עם רשת - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    14/10/2012

קלאודיה שלום,
    כפי שציינת קיימות גישות שונות באשר לתיקון של צניחה של דופנות הנרתיק
    הנושא של רשתות בגישה נרתיקית עלה לכותרות לאחרונה בשל סיבוכים אפשריים לאחר ניתוח. כמובן שלכול ניתוח יש סיבוכים אפשריים.
    אשמח לזמן אותך לייעוץ על מנת לדון בהרחבה אודות האפשרויות הכירורגיות השונות אשר עומדות בפנייך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לדר' לבנשטיין

קלאודיה
    15/10/2012

שלום רב
    תודה שענית לי , אין באפשרותי להגיע כל כך רחוק אני מתגוררת באזור המרכז , אני הבנתי מתגובתך שהניתוחים הללו הם לא % 100 , אבל מצד שני זהו הדבר הכי קשה שנתקלתי בו בחיי מבחינה רפואית , זה להוציא את הרחם , אני עצובה וממורמרת , ומרגישה שחרב עלי עולמי.
    אני מבקשת בכל לשון של בקשה , לא אכפת גם לשוחח בטלפון , ולשמוע את כל האמת , מפני שיש איזו הסתרה בנוגע לניתוחים הללו.
    האם כדאי לי יותר לכרות את הרחם שלי , ולסיים את כל הסבל הזה , או לחלופין משהו אחר , אני פשוט לא יודעת
    עוד יומיים יש לי תור בבית החולים ואני צריכה להחליט , האם לקבוע תור להסרת הרחם או משהו אחר .
    אני עצובה , ולא מצליחה להגיע להחלטה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שאלותיי דורשות תשובות אמיתיות ?

קלאודיה
    22/10/2012

שלום רב חבל שלא מתיחסים חשבתי שכאן אפשר למצוא אמת כנראה שאף אחד לא מסוגל לאמר באמת שניתוחים מסוג זה כלומר של הרשת , אינם מוצללללללללללחים כלל וכלל. תודה בכל אופן קלאודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

ד''ר דוד יוחאי
    15/03/2010

בהמשך לתשובתי, זה לא משנה כל כך, מה צונח. אין הרבה מה לעשות כעת. ניתן יהיה להתיחס רק לאחר 6-12 חודשים מהלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו