לא בתולה עם בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לא בתולה עם בריחת שתן
    עדנוש49
    25/03/2010

לפני מס' ימים שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה. ביומיים האחרונים יש לי צריבה במתן השתן והיום כאשר התעטשתי השתן ברח וממש נזל. רציתי לדעת אם יש אפשרות שזה בגלל שהשרירים התרחבו לאחר קיום יחסי המין ושבקרוב זה יעבור ואני יוכל להיות בראש שקט..
    בנוסף, היחסים היו ללא קונדום וללא גלולות (עשיתי טעות) ורציתי לדעת אם יש אפשרות שנכנסתי להריון אף שבכל פעם שהוא הרגיש טיפה (לא שפיך) הוא יצא?
    המחזור עדיין לא מאחר לי ואני אמורה לקבל אותו עוד השבוע אבל יש לי פחד שאני לא יקבל אותו בכלל.
    אם תוכלו לענות לי על כל השאלות אני מאוד ישמח. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בתולה עם בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדנוש

ד''ר דוד יוחאי
    28/03/2010

שלום
    אני מבין שזו הפעם הראשונה בחיים שאת מקיימת יחסי מין. אין כל סיכוי שהשרירים התרחבו ובגלל זה היתה בריחת שתן. מה שנראה לי וזה קורה די הרבה, שישנן דלקות בדרכי השתן לנשים מסוימות, לאחר מגע מיני, והביטוי הוא כפי שתארת. עלייך להבדק ע"י גניקולוג.
    לגבי ההריון , כמובן שאפשר להרות אחרי יחסי מין לא מוגנים. אם את בהריון או לא כמובן שאני לא יכול לדעת בשלב זה. במידה ויהיה לך איחוןר עלייך לבצע בדיקת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו