מתן שתן בלילה - חשוב!

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• מתן שתן בלילה - חשוב!
    דינה
    21/04/2010

אני בחורה בריאה בת 32. אתמול קרה לי מקרה חריג ביותר.
    התעוררתי לפנות בוקר כי הרגשתי משהו רטוב. בהתחלה חשבתי שזו זיעה ולהפתעתי הרבה גיליתי שזה שתן.
    מעולם (מלבד תקופת הילדות שאינני זוכרת...) לא קרה לי שהשתנתי במיטה תוך כדי שינה.
    לרוב אני מתעוררת כשאני מרגישה שאני צריכה להשתין ובשנה האחרונה הצלחתי להביא את עצמי למצב שאני לא קמה לשירותים בלילה.
    חשוב לציין, שעשיתי פיפי לפני שהלכתי לישון ושלא היה לי שום צורך במהלך הלילה לקום לשירותים ולא היה לי לחץ על השלפוחית.
    מה זה אומר? האם זה מעיד על בעיה כלשהי? מה ניתן לעשות? אני צריכה לפחד שזה יקרה שוב?
    הנושא מאד מטריד אותי. אני שמח מאד לקבל תשובה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן בלילה - חשוב!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שלא עברתי היריון ולידה

דינה
    21/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דינה

ד''ר דוד יוחאי
    22/04/2010

שלום
    על אירוע אחד בלבד לא ניתן להסיק מסקנות. במידה והדבר יחזור על עצמו מספר פעמים, אז אני ממליץ שתפני לאורוגניקולוג לבדיקה. עד אז את לא צריכה לדאוג.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו