צניחת רחם-שאלה דחופה!

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת רחם-שאלה דחופה!
    מאיה
    28/04/2010

אתמול,בעקבות כתבה שקראתי הבנתי שיש לי בעיה של צניחת רחם (אני כמובן לר מוסמכת לאבחן אבל אני די בטוחה שזה,זה)
    אני בת 23 ילדתי לפני 4 חודשים (לידה שניה,הפרש של שנתיים בערך) ואני חושבת שזה כבר קרה לי אחרי הראשונה.
    התסמינים שיש לי:
    *בלוטה שיוצאת מהנרתיק (מאוד מורגשת ונראת)
    *קושי בהתרוקנות וגם אחרי ההתרוקנות אני מרגישה מלאות (לפעמים אני נאלצת לדחוף באצבע באזור הבולט מהנרתיק כדי להתרוקן)
    *חוסר תחושה בזמן יחסים (כאילו הנרתיק רחב מיד)

קראתי שאחת מדרכי הטיפול היא כריתת רחם!יכול להיות שזה משהו שאני אצטרך לעבור??? אני לא האמנתי שזה כ"כ גרוע מה שיש לי..אני ממש בלחץ! כיוון שאני צעירה וממש לא יכולה אפי' לחשוב על זה.
    מה אני אמורה לעשות?לגשת לרופא נשים או רופא אחר?

אשמח לשובה בהקדם שקצת תבהיר לי מה מצבי ולמי לפנות

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת רחם-שאלה דחופה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק לתקן טעות-5 חודשים אחרי לידה!

מאיה
    28/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה

ד''ר דוד יוחאי
    28/04/2010

שלום
    אין לך מה להיות כל כך מודאגת. גם במקרים קיצוניים ביותר לא כורתים רחם בגילך. לפי תאורך , את כנראה סובלת מצניחה. לא חיב בכלל שזה יהיה הרחם. ישנם פתרונות רבים ללא כל כריתת רחם. את בעצמך כתבת שכבר היה לך את זה בהריון הראשון. כמו אז , יתכן שעם הזמן מצבך ישתפר. בכל מקרה אני ממליץ שתפני לגניקולוג שמומחה לרצפת האגן.
    לגבי התחושה ביחסי מין , אין לזה קשר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו